Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Charruas FBPA barcanjo
hope Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
16% Spel op eigen helft 84%
30 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 17.8
zeer goed Schieten slecht
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Levino rent richting de bal. Pęcak verovert de bal door een tackle van achteren. Pęcak passt de bal zonder na te denken. Fritsch is nu in balbezit. Fritsch draait met de bal, schiet en ... da Paraíba bokst de bal weg. Pęcak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Cederhök is nu in balbezit. Cederhök passt de bal zonder na te denken. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak draait met de bal, schiet en ... da Paraíba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - barcanjo 1:0

8e minuut.
Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Cederhök rent richting de bal. Cederhök speelt de bal door. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - barcanjo 2:0

10e minuut.
da Paraíba trapt de bal weg. Cederhök is nu in balbezit. Cederhök probeert naar een medespeler te passen. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Djibutiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch onderschept slim de pass. Fritsch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Dolha verovert de bal door een tackle van achteren. Dolha speelt de bal door. Bruhn met een sublieme pass. Cederhök bereikt de bal nog maar net als eerste. Cederhök geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Cederhök passt de bal met de wreef. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch passt de bal met de wreef. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. da Paraíba bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - barcanjo 3:0

22e minuut.
Daar is Melunovic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caneda is nu in balbezit. Świerk rent richting de bal. Caneda onderschept slim de pass. Caneda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Cederhök de bal. Marins bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cederhök zijn tegenspeler op de grond. Cederhök krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Pelizzaro rent richting de bal. Pelizzaro geeft de bal voor. Klungelig pakt Arendt de bal. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak schiet op doel. De bal raakt de paal. da Paraíba bokst de bal weg.

30e minuut.
Pęcak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dolha de bal. Dolha met een sublieme pass. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - barcanjo 4:0

37e minuut.
Marins geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cederhök zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dolha heeft problemen om de bal te vangen. Dolha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Levino probeert de bal met de borst te controleren. Cederhök verovert de bal door een tackle van achteren. Cederhök met een sublieme pass. Daar is Pęcak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pęcak schiet op doel. da Paraíba bokst de bal weg.

44e minuut.
Levino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruhn onderschept slim de pass. Bruhn probeert naar een medespeler te passen. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charruas FBPA 18%, barcanjo 82%.
Charruas FBPA - barcanjo 4:0

48e minuut.
Arendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolha onderschept slim de pass. Dolha passt de bal met de wreef. Daar is Pęcak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pęcak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Cederhök met een sublieme pass. Bruhn heeft problemen om de bal te vangen. Bruhn met een sublieme pass. Pęcak rent richting de bal. Pęcak schiet op doel. da Paraíba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Cederhök geeft de bal voor. Djibutiano kan de bal niet met de borst controleren. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - barcanjo 5:0

59e minuut.
Bruhn is nu in balbezit. Bruhn geeft de bal voor. Klungelig pakt Suassuna de bal. Bakkegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakkegaard draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Marins bereikt de bal nog maar net als eerste. Marins passt de bal met de wreef. Bakkegaard probeert de bal aan de voet te houden. Pęcak rent richting de bal. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. da Paraíba bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - barcanjo 6:0

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pelizzaro met een harde bal richting middenveld. Bruhn kopt de bal weg. Pęcak rent richting de bal. Pęcak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Cederhök is nu in balbezit. Cederhök passt de bal zonder na te denken. Dolha is nu in balbezit. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak draait met de bal, schiet en ... da Paraíba bokst de bal weg. Djibutiano rent richting de bal. Fritsch onderschept slim de pass. Fritsch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bruhn rent richting de bal. Bruhn passt de bal zonder na te denken. Dolha probeert naar een medespeler te passen. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - barcanjo 7:0

85e minuut.
Fritsch is nu in balbezit. Fritsch passt de bal zonder na te denken. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak draait met de bal, schiet en ... Pelizzaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. da Paraíba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charruas FBPA 13%, barcanjo 87%.
Charruas FBPA - barcanjo 7:0