Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcanjo Charruas FBPA
Normal Tactiek hope
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 38.3
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Cederhök verovert de bal door een tackle van achteren. Cederhök geeft de bal voor. Pęcak kopt de bal weg. Fritsch controleert de bal met de borst. Fritsch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Rampellotto rent richting de bal. Bruhn onderschept slim de pass. Bruhn passt de bal zonder na te denken. Pęcak rent richting de bal. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. da Paraíba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Djibutiano kopt de bal weg. Klungelig pakt Pęcak de bal. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
barcanjo - Charruas FBPA 0:1

6e minuut.
Tomalczyk kan de bal niet met de borst controleren. Cederhök geeft de bal voor. Djibutiano probeert de bal met de borst te controleren. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Dolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolha geeft een lange en hoge pass. Levino rent richting de bal. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak schiet op doel. da Paraíba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Bruhn is nu in balbezit. Bruhn geeft een hoge lob. Fritsch kopt de bal weg. Klungelig pakt Pęcak de bal. Pęcak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Caneda kopt de bal weg. Daar is Cederhök, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cederhök probeert naar een medespeler te passen. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barcanjo - Charruas FBPA 0:2

13e minuut.
Pęcak geeft de bal voor. Tuấn Hải is nu in balbezit. Pelizzaro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tuấn Hải raakt geblesseerd tijdens het duel. Dolha neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Rampellotto rent richting de bal. Dolha onderschept slim de pass. Dolha geeft een hoge lob. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barcanjo - Charruas FBPA 0:3

16e minuut.
Melunovic met een sublieme pass. Bruhn rent richting de bal. Bruhn speelt de bal door. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Rampellotto heeft problemen om de bal te vangen. Bruhn onderschept slim de pass. Bruhn met een sublieme pass. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Cederhök is nu in balbezit. Cederhök geeft een lange en hoge pass. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak passt de bal zonder na te denken. Tuấn Hải bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
barcanjo - Charruas FBPA 0:4

26e minuut.
Cederhök speelt de bal door. Dolha controleert de bal met de borst. Dolha geeft een hoge lob. Pęcak maakt een snoekduik en kopt de bal. da Paraíba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
barcanjo - Charruas FBPA 0:5

34e minuut.
Melunovic onderschept slim de pass. Bruhn speelt de bal door. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barcanjo - Charruas FBPA 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcanjo 84%, Charruas FBPA 16%.
barcanjo - Charruas FBPA 0:6

50e minuut.
Arendt is nu in balbezit. Dolha onderschept slim de pass. Dolha met een sublieme pass. Fritsch rent richting de bal. Fritsch schiet op doel. da Paraíba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Pelizzaro de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcanjo - Charruas FBPA 0:7

51e minuut.
Rampellotto speelt de bal door. Klungelig pakt Caneda de bal. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Daar is Levino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fritsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fritsch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bruhn verovert de bal door een tackle van achteren. Bruhn geeft een lange en hoge pass. Pelizzaro kopt de bal weg. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch schiet op doel. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Levino heeft problemen om de bal te vangen. Cederhök bereikt de bal nog maar net als eerste. Cederhök probeert naar een medespeler te passen. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Arendt passt de bal in één keer door. Tuấn Hải is nu in balbezit. Suassuna rent richting de bal. Tuấn Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Hải draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Suassuna rent richting de bal. Dolha onderschept slim de pass. Dolha speelt de bal door. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Cederhök kopt de bal weg. Fritsch is nu in balbezit. Fritsch geeft de bal voor. Tuấn Hải rent richting de bal. Tuấn Hải haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barcanjo - Charruas FBPA 0:8

84e minuut.
Bruhn verovert de bal door een tackle van achteren. Cederhök bereikt de bal nog maar net als eerste. Cederhök probeert naar een medespeler te passen. Dolha rent richting de bal. Dolha geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcanjo 72%, Charruas FBPA 28%.
barcanjo - Charruas FBPA 0:8