Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uberlândia EC Corinthians_BA
442 Tactiek Em busca do 0x0.
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 33.4
poor Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen adequate


5e minuut.
Gabrian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toyota rent richting de bal. Toyota passt de bal met de wreef. Gabrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Espinola is nu in balbezit. Espinola probeert naar een medespeler te passen. Ribeiro is nu in balbezit. Kwieciński rent richting de bal. Kwieciński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klungelig pakt Porubszki de bal. Gabrian rent richting de bal. Gabrian speelt de bal door. Kwieciński kan de bal niet met de borst controleren. Kwieciński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Toyota passt de bal zonder na te denken. Kwieciński heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gabrian neemt de hoekschop. Kwieciński krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bonanza onderschept slim de pass. Gabrian rent richting de bal. Gabrian geeft een lange en hoge pass. Kwieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwieciński haalt uit met een fantastische trap. Pozobom probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Gonzaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudysz verovert de bal door een tackle van achteren. Hudysz geeft een lange en hoge pass. Kwieciński rent richting de bal. Kwieciński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Inworp. Ribeiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonanza probeert naar een medespeler te passen. Kwieciński is nu in balbezit. Kwieciński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Borges da Costa kan de bal niet met de borst controleren. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Toyota schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Toyota krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uberlândia EC 55%, Corinthians_BA 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Uberlândia EC - Corinthians_BA 0:0

50e minuut.
Bonanza passt de bal zonder na te denken. Ribeiro is nu in balbezit. Kwieciński verovert de bal door een tackle van achteren. Kwieciński schiet op doel. Peladeiro probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Gabrian met een sublieme pass. Peladeiro rent richting de bal. Kwieciński verovert de bal door een tackle van achteren. Kwieciński haalt uit met een fantastische trap. Pozobom probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberlândia EC - Corinthians_BA 0:1

60e minuut.
Kwieciński is nu in balbezit. Kwieciński draait met de bal, schiet en ... Petrucio kopt de bal weg. Kwieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwieciński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Inworp. Toyota zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Gabrian de bal. Gabrian geeft een lange en hoge pass. Kwieciński krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Toyota is nu in balbezit. Toyota passt de bal zonder na te denken. Gabrian geeft de bal voor. Kwieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwieciński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Klungelig pakt Plutão de bal. Plutão passt de bal met de wreef. Toyota rent richting de bal. Gonzaga onderschept slim de pass. Gonzaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Doeltrap. Śniegocki met een harde bal richting middenveld. Gabrian kopt de bal weg. Klungelig pakt Kwieciński de bal. Kwieciński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ceylan geeft een lange en hoge pass. Gabrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kwieciński de bal. Kwieciński schiet op doel. Pozobom kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gabrian geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kwieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwieciński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

84e minuut.
Ceylan geeft een hoge lob. Porubszki is nu in balbezit. Porubszki passt de bal zonder na te denken. Kwieciński rent richting de bal. Kwieciński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Klungelig pakt Mezenga de bal. Kwieciński is nu in balbezit. Gabrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwieciński is nu in balbezit. Kwieciński draait met de bal, schiet en ... Pozobom verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uberlândia EC 57%, Corinthians_BA 43%.
Uberlândia EC - Corinthians_BA 0:1