Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gravataiense Pão com Vinagrete F.C.
Meio Tactiek Cabulosa
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 34.3
zwak Schieten matig
zwak Passen matig
goed Verdedigen matig


14e minuut.
Heringer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macedo met een sublieme pass. Heringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Porsche verovert de bal door een tackle van achteren. Porsche geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Porsche geeft een lange en hoge pass. Marafon probeert de bal aan de voet te houden. Tüpermen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüpermen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gravataiense - Pão com Vinagrete F.C. 0:1

20e minuut.
Bocão verovert de bal door een tackle van achteren. Szopeński rent richting de bal. Bocão begaat een overtreding. Bocão krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Greco rent richting de bal. Ryczek onderschept slim de pass. Ryczek geeft de bal voor. Porsche rent richting de bal. Porsche haalt uit met een fantastische trap. Balaci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Porsche bereikt de bal nog maar net als eerste. Porsche geeft een lange en hoge pass. Daar is Aguado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryczek is nu in balbezit. Ryczek haalt uit met een fantastische trap. Balaci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Szopeński kopt de bal weg. Ryczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryczek geeft een hoge lob. Tüpermen heeft problemen om de bal te vangen. Tüpermen schiet op doel. Balaci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gravataiense - Pão com Vinagrete F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gravataiense 72%, Pão com Vinagrete F.C. 28%.
Gravataiense - Pão com Vinagrete F.C. 0:2

56e minuut.
Greco kopt de bal weg. Jalil rent richting de bal. Heringer maakt een afschuwelijke overtreding. Heringer is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

66e minuut.
Błaszczykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jalil verovert de bal door een tackle van achteren. Jalil passt de bal met de wreef. Tüpermen is nu in balbezit. Tüpermen draait met de bal, schiet en ... Balaci bokst de bal weg. Żuk heeft problemen om de bal te vangen. Tüpermen is nu in balbezit. Tüpermen draait met de bal, schiet en ... Balaci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gravataiense - Pão com Vinagrete F.C. 0:3

69e minuut.
Tüpermen heeft problemen om de bal te vangen. Tüpermen schiet op doel. Błaszczykowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Porsche rent richting de bal. Porsche schiet op doel. Balaci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Macedo is nu in balbezit. Macedo passt de bal in één keer door. Bocão probeert de bal aan de voet te houden. Bocão draait met de bal, schiet en ... Płachecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gravataiense - Pão com Vinagrete F.C. 1:3

72e minuut.
Bocão bereikt de bal nog maar net als eerste. Renner verovert de bal door een tackle van achteren. Renner passt de bal zonder na te denken. Marangão rent richting de bal. Marangão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Płachecki trapt de bal weg van het doel. Macedo kopt de bal weg. Klungelig pakt Hessel de bal. Marangão is nu in balbezit. Marangão schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gravataiense 55%, Pão com Vinagrete F.C. 45%.
Gravataiense - Pão com Vinagrete F.C. 1:3