Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FlamengoPiaui Gravataiense
Normal Tactiek Meio
42% Balbezit 58%
54% Spel op eigen helft 46%
1 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 34.1
poor Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen solid


8e minuut.
Rêgo onderschept slim de pass. Aguado speelt de bal door. Heringer is nu in balbezit. Marangão bereikt de bal nog maar net als eerste. Marangão schiet op doel. Dentinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FlamengoPiaui - Gravataiense 0:1

11e minuut.
Sangaletti passt de bal in één keer door. Inworp. Heringer met de inworp. Macedo rent richting de bal. Macedo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Perrotta is nu in balbezit. Heringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heringer speelt de bal door. Marangão rent richting de bal. Marangão draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Doeltrap. Rezende trapt de bal weg. Sangaletti probeert naar een medespeler te passen. Paneleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Paneleiro geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Rêgo met een snelle inworp. Greco rent richting de bal. Sangaletti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sangaletti krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Greco kopt de bal weg. Heringer rent richting de bal. Perrotta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perrotta krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Macedo is nu in balbezit. Macedo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marangão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marangão haalt uit met een fantastische trap. Piedade probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Macedo is nu in balbezit. Macedo passt de bal zonder na te denken. Marangão rent richting de bal. Marangão draait met de bal, schiet en ... Dentinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FlamengoPiaui 51%, Gravataiense 49%.
FlamengoPiaui - Gravataiense 0:1

49e minuut.
Prata passt de bal in één keer door. Marangão bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedade rent richting de bal. Marangão onderschept slim de pass. Marangão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FlamengoPiaui - Gravataiense 0:2

53e minuut.
Daar is Del Prate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macedo verovert de bal door een tackle van achteren. Macedo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marangão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marangão schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Macedo is nu in balbezit. Macedo passt de bal zonder na te denken. Del Prate bereikt de bal nog maar net als eerste. Marangão verovert de bal door een tackle van achteren. Marangão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FlamengoPiaui - Gravataiense 0:3

68e minuut.
Greco met een snelle inworp. Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo probeert naar een medespeler te passen. Marangão bereikt de bal nog maar net als eerste. Marangão schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Sangaletti rent richting de bal. Macedo verovert de bal door een tackle van achteren. Macedo geeft een lange en hoge pass. Marangão rent richting de bal. Marangão schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Portuga probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Heringer met een snelle inworp. Macedo is nu in balbezit. Macedo geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Błaszczykowski rent richting de bal. Błaszczykowski geeft een lange en hoge pass. Macedo kopt de bal weg. Marangão bereikt de bal nog maar net als eerste. Marangão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FlamengoPiaui - Gravataiense 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FlamengoPiaui 57%, Gravataiense 43%.
FlamengoPiaui - Gravataiense 0:4