Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JPFC S. E. Little Phil
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Bittencourt is nu in balbezit. Jatobá bereikt de bal nog maar net als eerste. Bittencourt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bittencourt krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Taquara bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinamite onderschept slim de pass. Yamashita rent richting de bal. Dinamite bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinamite draait met de bal, schiet en ... Vicento bokst de bal weg.

21e minuut.
Mago Valdívia met een sublieme pass. Paz rent richting de bal. Jatobá tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jatobá krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Querendo is nu in balbezit. Ponte de Brito verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco is nu in balbezit. Ponte de Brito onderschept slim de pass. Ponte de Brito draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Graieb rent richting de bal. Jatobá met een sublieme pass. Ponte de Brito is nu in balbezit. Ponte de Brito draait met de bal, schiet en ... Mossoró werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JPFC - S. E. Little Phil 0:1

42e minuut.
Mago Valdívia geeft de bal voor. Jatobá bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinamite verovert de bal door een tackle van achteren. Dinamite draait met de bal, schiet en ... Vicento werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JPFC - S. E. Little Phil 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JPFC 54%, S. E. Little Phil 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JPFC - S. E. Little Phil 1:1

51e minuut.
Bittencourt onderschept slim de pass. Bittencourt speelt de bal door. Yamashita bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinamite bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinamite haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
JPFC - S. E. Little Phil 2:1

54e minuut.
Taquara rent richting de bal. Taquara passt de bal in één keer door. Ponte de Brito is nu in balbezit. Ponte de Brito haalt uit met een fantastische trap. Mossoró maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JPFC - S. E. Little Phil 2:2

61e minuut.
Palmeirense onderschept slim de pass. Palmeirense probeert naar een medespeler te passen. Mariola is nu in balbezit. Ponte de Brito is nu in balbezit. Ponte de Brito schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JPFC 43%, S. E. Little Phil 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JPFC - S. E. Little Phil 2:2