Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pão com Vinagrete F.C. Uberlândia EC
Cabulosa Tactiek 442
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 23.9
average Schieten weak
adequate Passen weak
average Verdedigen poor


5e minuut.
Fontes rent richting de bal. Theisen onderschept slim de pass. Theisen passt de bal in één keer door. Tüpermen heeft problemen om de bal te vangen. Tüpermen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peladeiro trapt de bal weg. Fontes kopt de bal weg. Roma rent richting de bal. Roma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Renner met een sublieme pass. Porsche is nu in balbezit. Porsche probeert naar een medespeler te passen. Tüpermen heeft problemen om de bal te vangen. Tüpermen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Porsche geeft een lange en hoge pass. Tüpermen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüpermen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Peladeiro de bal onder controle te krijgen. Pozobom probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pão com Vinagrete F.C. - Uberlândia EC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pão com Vinagrete F.C. 35%, Uberlândia EC 65%.
Pão com Vinagrete F.C. - Uberlândia EC 1:0

46e minuut.
Tüpermen is nu in balbezit. Petrucio verovert de bal door een tackle van achteren. Mezenga rent richting de bal. Tüpermen is nu in balbezit. Tüpermen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Porsche neemt de hoekschop. Theisen heeft problemen om de bal te vangen. Ryczek rent richting de bal. Ryczek geeft de bal voor. Pozobom verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Camisasca passt de bal zonder na te denken. Jalil is nu in balbezit. Met opzet legt Fontes zijn tegenspeler op de grond. Fontes krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Plutão passt de bal in één keer door. Gonzaga rent richting de bal. Szopeński begaat een overtreding. Szopeński krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Daar is Ryczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribeiro is nu in balbezit. Ryczek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ryczek krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Renner geeft een lange en hoge pass. Porsche met een sublieme pass. Tüpermen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryczek is nu in balbezit. Ryczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pão com Vinagrete F.C. - Uberlândia EC 2:0

81e minuut.
Szopeński speelt de bal door. Theisen rent richting de bal. Theisen met een sublieme pass. Ryczek rent richting de bal. Ryczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pão com Vinagrete F.C. - Uberlândia EC 3:0

88e minuut.
Renner passt de bal zonder na te denken. Hessel is nu in balbezit. Hessel geeft de bal voor. Tüpermen is nu in balbezit. Tüpermen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pão com Vinagrete F.C. - Uberlândia EC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pão com Vinagrete F.C. 27%, Uberlândia EC 73%.
Pão com Vinagrete F.C. - Uberlândia EC 4:0