Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uberlândia EC FlamengoPiaui
442 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 19.1
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Sangaletti rent richting de bal. Sangaletti geeft een lange en hoge pass. Mezenga heeft problemen om de bal te vangen. Dodô is nu in balbezit. Dodô draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Recoteco verovert de bal door een tackle van achteren. Del Prate is nu in balbezit. Del Prate geeft een lange en hoge pass. Dodô is nu in balbezit. Dodô schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberlândia EC - FlamengoPiaui 0:1

23e minuut.
Peladeiro heeft problemen om de bal te vangen. Peladeiro geeft een lange en hoge pass. Recoteco probeert de bal met de borst te controleren. Gonzaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzaga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dentinho trapt de bal weg. Sangaletti kopt de bal weg. Petrucio controleert de bal met de borst. Dodô verovert de bal door een tackle van achteren. Dodô schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Fontes passt de bal met de wreef. Roma is nu in balbezit. Roma passt de bal met de wreef. Gonzaga rent richting de bal. Gonzaga schiet op doel. Dentinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Uberlândia EC - FlamengoPiaui 1:1

40e minuut.
Fontes speelt de bal door. Varela rent richting de bal. Varela passt de bal met de wreef. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Varela passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Roma de bal onder controle te krijgen. Fontes probeert naar een medespeler te passen. Gonzaga rent richting de bal. Gonzaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uberlândia EC 50%, FlamengoPiaui 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Uberlândia EC - FlamengoPiaui 1:1

55e minuut.
Klungelig pakt Birro de bal. Sangaletti is nu in balbezit. Sangaletti passt de bal in één keer door. Dodô rent richting de bal. Dodô draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uberlândia EC - FlamengoPiaui 1:2

57e minuut.
Plutão verovert de bal door een tackle van achteren. Gonzaga is nu in balbezit. Gonzaga passt de bal met de wreef. Roma heeft problemen om de bal te vangen. Roma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Uberlândia EC - FlamengoPiaui 2:2

59e minuut.
Piedade geeft de bal voor. Klungelig pakt Sangaletti de bal. Fontes met een sublieme pass. Roma is nu in balbezit. Roma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Varela onderschept slim de pass. Portuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrotta rent richting de bal. Birro bereikt de bal nog maar net als eerste. Birro geeft een lange en hoge pass. Dentinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Inworp. Birro met een snelle inworp. Varela geeft de bal voor. Roma is nu in balbezit. Roma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Roma passt de bal in één keer door. Recoteco is nu in balbezit. Plutão onderschept slim de pass. Gonzaga is nu in balbezit. Gonzaga schiet op doel. Dentinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Portuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Birro onderschept slim de pass. Birro met een sublieme pass. Varela geeft de bal voor. Roma kopt de bal weg. Dentinho bokst de bal weg.

78e minuut.
Ribeiro speelt de bal door. Gonzaga is nu in balbezit. Gonzaga speelt de bal door. Roma is nu in balbezit. Roma haalt uit met een fantastische trap. Dentinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Fontes rent richting de bal. Del Prate onderschept slim de pass. Del Prate passt de bal met de wreef. Roma rent richting de bal. Roma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uberlândia EC 37%, FlamengoPiaui 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Uberlândia EC - FlamengoPiaui 2:2