Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JPFC F.C Corvinal
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Querendo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. da Roseira met de inworp. Negão is nu in balbezit. Negão haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pardal heeft problemen om de bal te vangen. Negão rent richting de bal. Querendo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Querendo krijgt een gele kaart. Negão raakt geblesseerd tijdens het duel. Dicá legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JPFC 64%, F.C Corvinal 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JPFC - F.C Corvinal 0:0

62e minuut.
Querendo passt de bal met de wreef. Heringer is nu in balbezit. Yamashita verovert de bal door een tackle van achteren. Dinamite bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinamite schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Pacheco probeert de bal aan de voet te houden. Salles rent richting de bal. Salles probeert naar een medespeler te passen. Pereira rent richting de bal. Pereira draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Domingues geeft een hoge lob. da Roseira kopt de bal weg. Negão rent richting de bal. Negão geeft de bal voor. Roquim krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Yamashita passt de bal in één keer door. Dinamite rent richting de bal. Salles begaat een overtreding. Salles krijgt een gele kaart. Dinamite is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dinamite komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JPFC 43%, F.C Corvinal 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JPFC - F.C Corvinal 0:0