Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S. E. Little Phil Remo fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ponte de Brito kopt de bal weg. Daar is de Parintins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helizenho bereikt de bal nog maar net als eerste. Banzo is nu in balbezit. Banzo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Natzuka kopt de bal weg. de Matos is nu in balbezit. Ponte de Brito onderschept slim de pass. Ponte de Brito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S. E. Little Phil - Remo fc 1:0

20e minuut.
Tã Tã geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montanha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Helizenho bereikt de bal nog maar net als eerste. Helizenho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Banzo rent richting de bal. Banzo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Taquara verovert de bal door een tackle van achteren. Palmeirense bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeirense geeft de bal voor. Ponte de Brito is nu in balbezit. Ponte de Brito draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
de Parintins met de inworp. Daar is Palmeirense, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palmeirense geeft de bal voor. Ponte de Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponte de Brito draait met de bal, schiet en ... Baeta bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
S. E. Little Phil - Remo fc 2:0

41e minuut.
Alegre verovert de bal door een tackle van achteren. Helizenho is nu in balbezit. Alegre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alegre krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Taquara bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Helizenho. Taquara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Taquara met een snel genomen vrije trap. Ponte de Brito rent richting de bal. Ponte de Brito haalt uit met een fantastische trap. Baeta bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
S. E. Little Phil - Remo fc 3:0

45e minuut.
de Parintins geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cure met de inworp. Helizenho rent richting de bal. Helizenho geeft een lange en hoge pass. Vicento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Jatobá probeert naar een medespeler te passen. Banzo kan de bal niet met de borst controleren. Helizenho is nu in balbezit. Helizenho draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Banzo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
S. E. Little Phil - Remo fc 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S. E. Little Phil 52%, Remo fc 48%.
S. E. Little Phil - Remo fc 3:1

66e minuut.
de Matos kopt de bal weg. Jatobá bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lourenço. Lourenço krijgt een gele kaart. Jatobá is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jatobá met een snel genomen vrije trap. Ponte de Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponte de Brito schiet op doel. Baeta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S. E. Little Phil - Remo fc 4:1

81e minuut.
Montanha passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Banzo de bal. Jatobá rent richting de bal. Helizenho onderschept slim de pass. Helizenho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Helizenho draait met de bal, schiet en ... Alegre probeert de bal aan de voet te houden. Graieb is nu in balbezit. Montanha is nu in balbezit. Montanha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S. E. Little Phil 49%, Remo fc 51%.
S. E. Little Phil - Remo fc 4:1