Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uberlândia EC Gravataiense
442 Tactiek Meio
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 33.1
poor Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen good


2e minuut.
Heringer kopt de bal weg. Marangão is nu in balbezit. Daar is Macedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marangão bereikt de bal nog maar net als eerste. Marangão schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Greco onderschept slim de pass. Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Birro zijn tegenspeler op de grond. Birro krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Fontes rent richting de bal. Greco verovert de bal door een tackle van achteren. Greco met een sublieme pass. Bocão rent richting de bal. Bocão draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Greco verovert de bal door een tackle van achteren. Macedo rent richting de bal. Macedo passt de bal in één keer door. Marangão rent richting de bal. Marangão draait met de bal, schiet en ... Pozobom probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Marafon probeert naar een medespeler te passen. Heringer heeft problemen om de bal te vangen. Fontes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Heringer wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

45e minuut.
Plutão verovert de bal door een tackle van achteren. Gonzaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszczykowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Błaszczykowski krijgt een gele kaart. Gonzaga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fontes zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uberlândia EC 61%, Gravataiense 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Uberlândia EC - Gravataiense 0:0

48e minuut.
Greco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macedo speelt de bal door. Bocão bereikt de bal nog maar net als eerste. Marangão bereikt de bal nog maar net als eerste. Marangão haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Uberlândia EC - Gravataiense 0:1

54e minuut.
Klungelig pakt Mezenga de bal. Bocão rent richting de bal. Mezenga rent richting de bal. Bocão onderschept slim de pass. Bocão haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Greco met de inworp. Marafon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocão rent richting de bal. Bocão schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Marangão rent richting de bal. Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo probeert naar een medespeler te passen. Bocão is nu in balbezit. Bocão haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uberlândia EC 55%, Gravataiense 45%.
Uberlândia EC - Gravataiense 0:1