Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gravataiense Uberlândia EC
Meio Tactiek 442
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 24.3
weak Schieten poor
weak Passen weak
good Verdedigen poor


2e minuut.
Roma geeft een lange en hoge pass. Prata onderschept slim de pass. Fontes rent richting de bal. Fontes geeft een hoge lob. Prata probeert de bal aan de voet te houden. Balaci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Marafon bereikt de bal nog maar net als eerste. Marafon passt de bal met de wreef. Petrucio rent richting de bal. Marangão onderschept slim de pass. Marangão haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marangão is nu in balbezit. Macedo probeert naar een medespeler te passen. Bocão rent richting de bal. Bocão draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Birro bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo verovert de bal door een tackle van achteren. Macedo met een sublieme pass. Marangão is nu in balbezit. Marangão draait met de bal, schiet en ... Pozobom verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Fontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Marangão verovert de bal door een tackle van achteren. Marangão passt de bal met de wreef. Bocão bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocão draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Bocão raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gravataiense 43%, Uberlândia EC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gravataiense - Uberlândia EC 0:0

48e minuut.
Macedo is nu in balbezit. Macedo passt de bal in één keer door. Marangão rent richting de bal. Marangão schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Peladeiro trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heringer met de inworp. Klungelig pakt Macedo de bal. Macedo geeft een hoge lob. Pozobom verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Marafon de bal onder controle te krijgen. Heringer is nu in balbezit. Heringer met een sublieme pass. Marangão bereikt de bal nog maar net als eerste. Marangão schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Macedo is nu in balbezit. Macedo passt de bal in één keer door. Marangão is nu in balbezit. Marangão heeft problemen om de bal te vangen. Marangão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gravataiense - Uberlândia EC 1:0

79e minuut.
Fontes rent richting de bal. Heringer is nu in balbezit. Heringer passt de bal in één keer door. Marangão rent richting de bal. Marangão draait met de bal, schiet en ... Pozobom verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Greco passt de bal met de wreef. Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo passt de bal zonder na te denken. Marangão bereikt de bal nog maar net als eerste. Marangão haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco geeft een hoge lob. Ribeiro heeft problemen om de bal te vangen. Marangão rent richting de bal. Marangão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gravataiense 37%, Uberlândia EC 63%.
Gravataiense - Uberlândia EC 1:0