Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S. E. Little Phil F.C Corvinal
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Vieira Machado is nu in balbezit. da Roseira verovert de bal door een tackle van achteren. da Roseira speelt de bal door. Ponte de Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponte de Brito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S. E. Little Phil - F.C Corvinal 1:0

21e minuut.
Palmeirense rent richting de bal. Palmeirense geeft de bal voor. Ponte de Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponte de Brito draait met de bal, schiet en ... Xiba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S. E. Little Phil - F.C Corvinal 2:0

32e minuut.
de Parintins geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roquim met de inworp. Dicá is nu in balbezit. Dicá geeft een lange en hoge pass. Vicento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Jatobá bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicá onderschept slim de pass. Dicá passt de bal met de wreef. Pereira rent richting de bal. Pereira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ponte de Brito passt de bal zonder na te denken. Roquim is nu in balbezit. de Parintins tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roquim is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tubarão met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S. E. Little Phil 65%, F.C Corvinal 35%.
S. E. Little Phil - F.C Corvinal 2:0

57e minuut.
Heringer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trombini komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Taquara is nu in balbezit. Dicá is nu in balbezit. Dicá met een sublieme pass. Ponte de Brito rent richting de bal. Ponte de Brito haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Dicá probeert naar een medespeler te passen. Jatobá is nu in balbezit. Dicá tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dicá krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S. E. Little Phil 53%, F.C Corvinal 47%.
S. E. Little Phil - F.C Corvinal 2:0