Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JPFC Remo fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Dinamite onderschept slim de pass. Pelágio verovert de bal door een tackle van achteren. Pelágio speelt de bal door. Yamashita bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamashita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Lourenço passt de bal zonder na te denken. Helizenho rent richting de bal. Helizenho passt de bal met de wreef. Banzo heeft problemen om de bal te vangen. Banzo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
JPFC - Remo fc 0:1

13e minuut.
Lourenço met een sublieme pass. Helizenho bereikt de bal nog maar net als eerste. Helizenho met een sublieme pass. Banzo is nu in balbezit. Banzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pelágio probeert de bal aan de voet te houden. Dinamite bereikt de bal nog maar net als eerste. Lourenço tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dinamite raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

16e minuut.
Dinamite probeert naar een medespeler te passen. Paz rent richting de bal. Lourenço is nu in balbezit. Dinamite rent richting de bal. Dinamite haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Paz kan de bal niet met de borst controleren. Helizenho rent richting de bal. Helizenho met een sublieme pass. Banzo rent richting de bal. Banzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pelágio passt de bal zonder na te denken. Helizenho is nu in balbezit. Helizenho passt de bal zonder na te denken. Banzo rent richting de bal. Banzo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pelágio met een sublieme pass. Cure is nu in balbezit. Cure passt de bal in één keer door. Helizenho rent richting de bal. Helizenho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is Mago Valdívia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mago Valdívia met een sublieme pass. Yamashita is nu in balbezit. Yamashita haalt uit met een fantastische trap. Baeta probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JPFC 53%, Remo fc 47%.
JPFC - Remo fc 0:1

85e minuut.
Yamashita raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pêgo komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Bittencourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Perebento verovert de bal door een tackle van achteren. Pelágio geeft een lange en hoge pass. Banzo is nu in balbezit. Banzo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JPFC 66%, Remo fc 34%.
JPFC - Remo fc 0:1