Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corinthians_BA S. E. Little Phil
Em busca do 0x0. Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
41 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 17.4
solide Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
goed Verdedigen slecht


3e minuut.
Porubszki speelt de bal door. Gabrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian geeft een hoge lob. Kwieciński is nu in balbezit. Kwieciński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Kwieciński rent richting de bal. de Parintins onderschept slim de pass. de Parintins geeft een hoge lob. Gabrian rent richting de bal. Gabrian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians_BA - S. E. Little Phil 1:0

7e minuut.
Gabrian passt de bal in één keer door. Kwieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taquara. Taquara krijgt een gele kaart. Kwieciński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gabrian met een snel genomen vrije trap. Kwieciński krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Toyota onderschept slim de pass. Toyota met een sublieme pass. Kwieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwieciński draait met de bal, schiet en ... Alegre probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

12e minuut.
Toyota met de inworp. Gabrian speelt de bal door. Kwieciński rent richting de bal. Kwieciński schiet op doel. Vicento maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bonanza passt de bal in één keer door. Gabrian heeft problemen om de bal te vangen. Gabrian speelt de bal door. Kwieciński rent richting de bal. Kwieciński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vicento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Gabrian passt de bal zonder na te denken. Toyota bereikt de bal nog maar net als eerste. Toyota passt de bal zonder na te denken. Kwieciński rent richting de bal. Kwieciński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Vicento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Bonanza probeert naar een medespeler te passen. Gabrian probeert naar een medespeler te passen. Kwieciński rent richting de bal. Kwieciński haalt uit met een fantastische trap. Vicento werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Toyota is nu in balbezit. Gabrian is nu in balbezit. Gabrian passt de bal zonder na te denken. Kwieciński rent richting de bal. Kwieciński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vicento bokst de bal weg.

25e minuut.
Palmeirense is nu in balbezit. Palmeirense passt de bal zonder na te denken. de Parintins speelt de bal door. Kwieciński heeft problemen om de bal te vangen. Kwieciński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians_BA - S. E. Little Phil 2:0

28e minuut.
Taquara bereikt de bal nog maar net als eerste. Toyota onderschept slim de pass. Toyota met een sublieme pass. Kwieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwieciński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Porubszki met een snelle inworp. Gabrian geeft een hoge lob. Daar is Kwieciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwieciński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Hudysz onderschept slim de pass. Gabrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian geeft de bal voor. Kwieciński heeft problemen om de bal te vangen. Kwieciński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians_BA - S. E. Little Phil 3:0

36e minuut.
Mariola probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ponte de Brito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwieciński verovert de bal door een tackle van achteren. Kwieciński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians_BA - S. E. Little Phil 4:0

39e minuut.
Mariola geeft de bal voor. Palmeirense is nu in balbezit. Borges da Costa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palmeirense wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Palmeirense kan niet meer verder spelen. Palmucci komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Toyota passt de bal met de wreef. Gabrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian passt de bal in één keer door. Kwieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwieciński haalt uit met een fantastische trap. Vicento verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Toyota met de inworp. Gabrian controleert de bal met de borst. Gabrian geeft een lange en hoge pass. Kwieciński rent richting de bal. Kwieciński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corinthians_BA 32%, S. E. Little Phil 68%.
Corinthians_BA - S. E. Little Phil 4:0

47e minuut.
Bonanza rent richting de bal. Gabrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian geeft een hoge lob. Kwieciński is nu in balbezit. Kwieciński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
de Parintins geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gabrian met een snelle inworp. Kwieciński rent richting de bal. Kwieciński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bonanza rent richting de bal. Toyota bereikt de bal nog maar net als eerste. Toyota geeft de bal voor. Kwieciński is nu in balbezit. Kwieciński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Borges da Costa met een snelle inworp. Toyota rent richting de bal. Toyota passt de bal met de wreef. Gabrian geeft een hoge lob. Kwieciński krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Toyota heeft problemen om de bal te vangen. Bonanza rent richting de bal. Bonanza met een sublieme pass. Kwieciński rent richting de bal. Kwieciński schiet op doel. Vicento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians_BA - S. E. Little Phil 5:0

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Alegre de bal onder controle te krijgen. de Parintins bereikt de bal nog maar net als eerste. de Parintins met een sublieme pass. Daar is Kwieciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwieciński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians_BA - S. E. Little Phil 6:0

71e minuut.
Gabrian passt de bal zonder na te denken. Toyota rent richting de bal. Jatobá rent richting de bal. Toyota onderschept slim de pass. Toyota haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Daar is de Parintins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwieciński rent richting de bal. Kwieciński draait met de bal, schiet en ... Alegre probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vicento maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians_BA - S. E. Little Phil 7:0

73e minuut.
Klungelig pakt Ponte de Brito de bal. Ponte de Brito passt de bal in één keer door. de Parintins rent richting de bal. Kwieciński onderschept slim de pass. Kwieciński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ceylan is nu in balbezit. Taquara onderschept slim de pass. Toyota speelt de bal door. Kwieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwieciński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Gabrian kopt de bal weg. Taquara is nu in balbezit. Kwieciński verovert de bal door een tackle van achteren. Kwieciński draait met de bal, schiet en ... Tã Tã probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Mariola is nu in balbezit. Mariola speelt de bal door. Jatobá probeert de bal aan de voet te houden. Kwieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwieciński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corinthians_BA 21%, S. E. Little Phil 79%.
Corinthians_BA - S. E. Little Phil 7:0