Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gravataiense Remo fc
Meio Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
27 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 19.1
average Schieten poor
weak Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Heringer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macedo is nu in balbezit. Macedo passt de bal in één keer door. Bocão rent richting de bal. Bocão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Heringer rent richting de bal. Heringer probeert naar een medespeler te passen. Bocão rent richting de bal. Marangão bereikt de bal nog maar net als eerste. Marangão schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Macedo is nu in balbezit. Macedo speelt de bal door. Marangão rent richting de bal. Bocão is nu in balbezit. Bocão schiet op doel. Baeta bokst de bal weg.

36e minuut.
Greco controleert de bal met de borst. Greco geeft de bal voor. Natzuka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bocão rent richting de bal. Bocão draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bocão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marangão rent richting de bal. Marangão haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pelágio is nu in balbezit. Heringer onderschept slim de pass. Macedo probeert naar een medespeler te passen. Bocão rent richting de bal. Bocão schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Baeta trapt de bal weg van het doel. Macedo is nu in balbezit. Macedo speelt de bal door. Bocão is nu in balbezit. Bocão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gravataiense 41%, Remo fc 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gravataiense - Remo fc 0:0

48e minuut.
Bocão bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocão haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Lourenço de bal. Greco rent richting de bal. Greco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gravataiense - Remo fc 1:0

51e minuut.
Marafon speelt de bal door. Heringer is nu in balbezit. Heringer met een sublieme pass. Marangão rent richting de bal. Marangão schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Bocão draait met de bal, schiet en ... de Matos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Macedo kopt de bal weg. Bocão rent richting de bal. Bocão draait met de bal, schiet en ... Baeta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Heringer probeert naar een medespeler te passen. Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo passt de bal in één keer door. Bocão is nu in balbezit. Bocão draait met de bal, schiet en ... Baeta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Marangão onderschept slim de pass. Marangão geeft de bal voor. Cure heeft problemen om de bal te vangen. Macedo is nu in balbezit. Macedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gravataiense - Remo fc 2:0

88e minuut.
Perebento geeft een hoge lob. Bocão probeert de bal aan de voet te houden. Heringer kopt de bal weg. Marangão bereikt de bal nog maar net als eerste. Marangão haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gravataiense 43%, Remo fc 57%.
Gravataiense - Remo fc 2:0