Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Remo fc FlamengoPiaui
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Perrotta met een sublieme pass. Pelágio bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodô is nu in balbezit. Sangaletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangaletti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Lourenço passt de bal in één keer door. Del Prate probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pelágio rent richting de bal. Sangaletti onderschept slim de pass. Sangaletti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pelágio is nu in balbezit. Dodô onderschept slim de pass. Natzuka is nu in balbezit. Dodô verovert de bal door een tackle van achteren. Dodô haalt uit met een fantastische trap. Baeta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Pelágio verovert de bal door een tackle van achteren. Helizenho is nu in balbezit. Helizenho speelt de bal door. Banzo rent richting de bal. Banzo haalt uit met een fantastische trap. Dentinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Pelágio rent richting de bal. Del Prate bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Prate passt de bal zonder na te denken. Dodô rent richting de bal. Dodô draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Remo fc - FlamengoPiaui 0:1

33e minuut.
Paneleiro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Delgado komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Cure rent richting de bal. Banzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Recoteco ... Strafschop! Recoteco krijgt een gele kaart. Banzo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Helizenho kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Perrotta passt de bal zonder na te denken. Tambor rent richting de bal. Delgado speelt de bal door. Dodô bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodô haalt uit met een fantastische trap. Baeta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Lourenço probeert de bal aan de voet te houden. Natzuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodô onderschept slim de pass. Dodô schiet op doel. Baeta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Remo fc 53%, FlamengoPiaui 47%.
Remo fc - FlamengoPiaui 0:1

66e minuut.
Perebento geeft de bal voor. Cure rent richting de bal. Cure passt de bal in één keer door. Banzo is nu in balbezit. Banzo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Del Prate raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pinheiro komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Daar is Pinheiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helizenho rent richting de bal. Helizenho passt de bal in één keer door. Banzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Banzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Dodô onderschept slim de pass. Sangaletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodô is nu in balbezit. Dodô haalt uit met een fantastische trap. Baeta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Remo fc 49%, FlamengoPiaui 51%.
Remo fc - FlamengoPiaui 0:1