Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Corvinal Uberlândia EC
Normal Tactiek 442
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 24.4
weak Schieten weak
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Daar is Petrucio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mezenga probeert naar een medespeler te passen. Dicá bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicá schiet op doel. Pozobom probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Dicá rent richting de bal. Mezenga onderschept slim de pass. Mezenga geeft een lange en hoge pass. Gonzaga rent richting de bal. Gonzaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Corvinal - Uberlândia EC 0:1

18e minuut.
Dicá bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicá passt de bal in één keer door. Felix is nu in balbezit. Gonzaga onderschept slim de pass. Gonzaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Mezenga verovert de bal door een tackle van achteren. Mezenga speelt de bal door. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma schiet op doel. Xiba werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Gonzaga rent richting de bal. Gonzaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Fontes is nu in balbezit. Fontes passt de bal zonder na te denken. Roma heeft problemen om de bal te vangen. Roma draait met de bal, schiet en ... Felix probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Corvinal 65%, Uberlândia EC 35%.
F.C Corvinal - Uberlândia EC 0:1

46e minuut.
Birro is nu in balbezit. Birro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Salles de bal. Gonzaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Corvinal - Uberlândia EC 0:2

49e minuut.
Roma onderschept slim de pass. Roma geeft een hoge lob. Gonzaga rent richting de bal. Gonzaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Tubarão raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Parreira komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Plutão met een sublieme pass. Gonzaga heeft problemen om de bal te vangen. Gonzaga passt de bal met de wreef. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Salles de bal onder controle te krijgen. Gonzaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzaga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Fontes probeert naar een medespeler te passen. Gonzaga is nu in balbezit. Salles bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzaga onderschept slim de pass. Gonzaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pozobom niet meer kan verder spelen. Braga komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Corvinal 50%, Uberlândia EC 50%.
F.C Corvinal - Uberlândia EC 0:2