Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uberlândia EC F.C Corvinal
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Gonzaga heeft problemen om de bal te vangen. Pereira onderschept slim de pass. Fontes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fontes krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Ribeiro is nu in balbezit. Dicá verovert de bal door een tackle van achteren. Dicá passt de bal zonder na te denken. Pereira rent richting de bal. Pereira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Plutão speelt de bal door. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Miari rent richting de bal. Roma rent richting de bal. Roma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Mezenga is nu in balbezit. Mezenga geeft de bal voor. Birro kan de bal niet met de borst controleren. Roquim is nu in balbezit. Roquim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
da Roseira rent richting de bal. Gonzaga verovert de bal door een tackle van achteren. Gonzaga speelt de bal door. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uberlândia EC 58%, F.C Corvinal 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Uberlândia EC - F.C Corvinal 0:0

48e minuut.
Petrucio kopt de bal weg. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubarão begaat een overtreding. Tubarão krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Salles bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro rent richting de bal. Salles bereikt de bal nog maar net als eerste. Plutão verovert de bal door een tackle van achteren. Plutão geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ribeiro probeert naar een medespeler te passen. Plutão rent richting de bal. Salles tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salles krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Mezenga rent richting de bal. Mezenga speelt de bal door. Fontes rent richting de bal. Fontes geeft een hoge lob. Xiba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberlândia EC - F.C Corvinal 1:0

80e minuut.
Dicá rent richting de bal. Roma rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dicá. Dicá krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Peladeiro geeft een hoge lob. Inworp. Negão met de inworp. Dicá is nu in balbezit. Dicá geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uberlândia EC 53%, F.C Corvinal 47%.
Uberlândia EC - F.C Corvinal 1:0