Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corinthians_BA Remo fc
Em busca do 0x0. Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
34 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.4 gemiddelde waardering 18.3
solide Schieten slecht
matig Passen zwak
goed Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Gabrian geeft een hoge lob. Kwieciński rent richting de bal. Kwieciński draait met de bal, schiet en ... de Matos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baeta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Toyota rent richting de bal. Toyota probeert naar een medespeler te passen. Kwieciński rent richting de bal. Kwieciński draait met de bal, schiet en ... Baeta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians_BA - Remo fc 1:0

15e minuut.
Inworp. Gabrian met een snelle inworp. Toyota rent richting de bal. Toyota geeft de bal voor. Kwieciński krijgt zijn hoofd ertegen. Baeta bokst de bal weg.

17e minuut.
Montanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Montanha met de inworp. Helizenho bereikt de bal nog maar net als eerste. Helizenho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Corinthians_BA - Remo fc 1:1

20e minuut.
Toyota met een snelle inworp. Gabrian rent richting de bal. Gabrian geeft de bal voor. Kwieciński heeft problemen om de bal te vangen. Kwieciński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians_BA - Remo fc 2:1

25e minuut.
Toyota onderschept slim de pass. Toyota met een sublieme pass. Gabrian rent richting de bal. Gabrian geeft een lange en hoge pass. Kwieciński maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Hudysz neemt vlug de vrije trap. Kwieciński kopt de bal weg. Gabrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian geeft een lange en hoge pass. Kwieciński maakt een snoekduik en kopt de bal. Baeta bokst de bal weg.

29e minuut.
Kwieciński draait met de bal, schiet en ... Natzuka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gabrian geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kwieciński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gabrian is nu in balbezit. Gabrian passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kwieciński de bal. Gabrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Montanha onderschept slim de pass. Montanha geeft een hoge lob. Mazurek probeert de bal met de borst te controleren. Banzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Banzo haalt uit met een fantastische trap. Śniegocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Toyota onderschept slim de pass. Gabrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian passt de bal met de wreef. Kwieciński rent richting de bal. Kwieciński haalt uit met een fantastische trap. Baeta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians_BA - Remo fc 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corinthians_BA 39%, Remo fc 61%.
Corinthians_BA - Remo fc 3:1

56e minuut.
Pelágio rent richting de bal. Gabrian onderschept slim de pass. Gabrian met een sublieme pass. Kwieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwieciński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
de Matos geeft een hoge lob. Montanha rent richting de bal. Borges da Costa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borges da Costa krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Gabrian met een sublieme pass. Daar is Toyota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toyota geeft de bal voor. Kwieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwieciński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. de Matos met een harde bal richting middenveld. Toyota kopt de bal weg. Kwieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwieciński schiet op doel. Baeta bokst de bal weg.

69e minuut.
Gabrian met de inworp. Toyota rent richting de bal. Toyota geeft een lange en hoge pass. Kwieciński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians_BA - Remo fc 4:1

84e minuut.
Baeta trapt de bal weg van het doel. Bonanza rent richting de bal. Bonanza speelt de bal door. Gabrian rent richting de bal. Gabrian passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Toyota probeert naar een medespeler te passen. Gabrian is nu in balbezit. Gabrian passt de bal zonder na te denken. Kwieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwieciński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corinthians_BA 25%, Remo fc 75%.
Corinthians_BA - Remo fc 4:1