Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Remo fc Uberlândia EC
Normal Tactiek 442
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 23.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro passt de bal zonder na te denken. Peladeiro rent richting de bal. Banzo onderschept slim de pass. Banzo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelágio begaat een overtreding. Roma raakt geblesseerd tijdens het duel. Mezenga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gonzaga is nu in balbezit. Gonzaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Remo fc - Uberlândia EC 0:1

14e minuut.
Pelágio rent richting de bal. Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Roma passt de bal in één keer door. Gonzaga rent richting de bal. Gonzaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Varela rent richting de bal. Varela probeert naar een medespeler te passen. Gonzaga is nu in balbezit. Gonzaga draait met de bal, schiet en ... de Matos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Peladeiro is nu in balbezit. Peladeiro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tambor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montanha geeft een hoge lob. Pozobom verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Remo fc 60%, Uberlândia EC 40%.
Remo fc - Uberlândia EC 0:1

69e minuut.
Cure met de inworp. Helizenho rent richting de bal. Helizenho geeft een lange en hoge pass. Montanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Montanha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Daar is Banzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mezenga is nu in balbezit. Helizenho onderschept slim de pass. Banzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Banzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Perebento geeft een lange en hoge pass. Inworp. Varela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roma rent richting de bal. Roma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Plutão is nu in balbezit. Tambor rent richting de bal. Tambor passt de bal met de wreef. Banzo rent richting de bal. Banzo schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Remo fc - Uberlândia EC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Remo fc 50%, Uberlândia EC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Remo fc - Uberlândia EC 1:1