Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Morabri F.C Mig10 FC
352 Tactiek 352
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
31 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 22.1
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Heinzelmann is nu in balbezit. Ponce legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Heinzelmann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ponce met een sublieme pass. Heinzelmann neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Sato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Mig10 FC 1:0

4e minuut.
Rattichieri met een sublieme pass. Próchniak kopt de bal weg. Pelotas heeft problemen om de bal te vangen. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Mig10 FC 2:0

10e minuut.
Simon is nu in balbezit. Heinzelmann onderschept slim de pass. Heinzelmann passt de bal in één keer door. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez schiet op doel. Sato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Álvarez speelt de bal door. Pedrosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Próchniak probeert naar een medespeler te passen. Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Mig10 FC 3:0

15e minuut.
Valter onderschept slim de pass. Valter passt de bal zonder na te denken. Álvarez rent richting de bal. Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Mig10 FC 4:0

18e minuut.
Próchniak controleert de bal met de borst. Heinzelmann probeert naar een medespeler te passen. Álvarez heeft problemen om de bal te vangen. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Sato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Mig10 FC 5:0

19e minuut.
Klungelig pakt Pato de bal. Pedrosa rent richting de bal. Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann haalt uit met een fantastische trap. Sato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Mig10 FC 6:0

30e minuut.
Cáceres probeert naar een medespeler te passen. Saganowski geeft de bal voor. Bot kopt de bal weg. Próchniak heeft problemen om de bal te vangen. Próchniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Heinzelmann passt de bal in één keer door. Próchniak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez schiet op doel. Pelotas probeert de bal aan de voet te houden. Sato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Próchniak rent richting de bal. Próchniak geeft de bal voor. Daar is Ponce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heinzelmann is nu in balbezit. Heinzelmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Mig10 FC 7:0

40e minuut.
Simon kan de bal niet met de borst controleren. Próchniak probeert naar een medespeler te passen. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez draait met de bal, schiet en ... Sato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Mig10 FC 8:0

43e minuut.
Próchniak is nu in balbezit. Próchniak geeft de bal voor. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Mig10 FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morabri F.C 20%, Mig10 FC 80%.
Morabri F.C - Mig10 FC 9:0

47e minuut.
Lisień passt de bal zonder na te denken. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres geeft een hoge lob. Álvarez rent richting de bal. Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Mig10 FC 10:0

50e minuut.
Cáceres verovert de bal door een tackle van achteren. Lisień bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisień speelt de bal door. Álvarez rent richting de bal. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Klungelig pakt Simon de bal. Próchniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Próchniak passt de bal in één keer door. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Doeltrap. Sato met een harde bal richting middenveld. Lisień kopt de bal weg. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez schiet op doel. Sato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Pelotas geeft een hoge lob. Inworp. Bot met de inworp. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Próchniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Próchniak geeft de bal voor. Ponce heeft problemen om de bal te vangen. Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez passt de bal met de wreef. Heinzelmann is nu in balbezit. Heinzelmann schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pelotas de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Mig10 FC 11:0

61e minuut.
Cerezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez geeft de bal voor. Bot is nu in balbezit. Bot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pelotas trapt de bal weg. Polenta kopt de bal weg. Lisień probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Próchniak verovert de bal door een tackle van achteren. Próchniak passt de bal zonder na te denken. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pedrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Próchniak verovert de bal door een tackle van achteren. Próchniak speelt de bal door. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Morabri F.C - Mig10 FC 12:0

80e minuut.
Simon geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saganowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez geeft een hoge lob. Sato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Saganowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Saganowski geeft een hoge lob. Scott probeert de bal aan de voet te houden. Heinzelmann is nu in balbezit. Heinzelmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pelotas geeft een hoge lob. Pedrosa probeert de bal met de borst te controleren. Próchniak met een sublieme pass. Heinzelmann is nu in balbezit. Heinzelmann haalt uit met een fantastische trap. Sato bokst de bal weg.

90e minuut.
Cerezo geeft een hoge lob. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Bot maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bot naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morabri F.C 19%, Mig10 FC 81%.
Morabri F.C - Mig10 FC 12:0