Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.E. Barreto Lunaticos do rock
SEB Tactiek ataque novo
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 32.9
solide Schieten matig
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Sabelli rent richting de bal. Sabelli passt de bal met de wreef. Dosmanbetov geeft een hoge lob. Østenstad rent richting de bal. Østenstad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
de Frontin verovert de bal door een tackle van achteren. Costa speelt de bal door. Włochyński kopt de bal weg. Østenstad rent richting de bal. Østenstad haalt uit met een fantastische trap. Costa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dosmanbetov neemt de hoekschop. Birlic controleert de bal met de borst. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert schiet op doel. Costa bokst de bal weg.

11e minuut.
Pirata met een sublieme pass. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Frontin. de Frontin krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Francavilla onderschept slim de pass. Szucki speelt de bal door. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert draait met de bal, schiet en ... Costa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Barreto - Lunaticos do rock 1:0

22e minuut.
Van Laere kopt de bal weg. Pirata rent richting de bal. Pirata speelt de bal door. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Włochyński geeft een hoge lob. Østenstad rent richting de bal. Coxinha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Østenstad is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ruppert zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Wider geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pessi de bal onder controle te krijgen. Ruppert rent richting de bal. Ruppert draait met de bal, schiet en ... Costa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Østenstad rent richting de bal. Østenstad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Barreto - Lunaticos do rock 2:0

32e minuut.
Østenstad bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dosmanbetov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Østenstad heeft problemen om de bal te vangen. Østenstad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Oliver passt de bal met de wreef. Francavilla is nu in balbezit. Francavilla geeft een hoge lob. Østenstad is nu in balbezit. Østenstad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Barreto - Lunaticos do rock 3:0

40e minuut.
Pirata passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Birlic de bal. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Barreto - Lunaticos do rock 4:0

44e minuut.
Dosmanbetov rent richting de bal. Coxinha met een sublieme pass. Dosmanbetov speelt de bal door. Østenstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Østenstad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Barreto - Lunaticos do rock 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.E. Barreto 40%, Lunaticos do rock 60%.
S.E. Barreto - Lunaticos do rock 5:0

55e minuut.
Østenstad heeft problemen om de bal te vangen. Dosmanbetov is nu in balbezit. Dosmanbetov passt de bal met de wreef. Ruppert rent richting de bal. Ruppert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pirata met de inworp. Klungelig pakt Ruppert de bal. Ruppert passt de bal met de wreef. Włochyński rent richting de bal. Włochyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Barreto - Lunaticos do rock 6:0

71e minuut.
de Frontin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pirata met een snelle inworp. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert haalt uit met een fantastische trap. Costa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Dosmanbetov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dosmanbetov speelt de bal door. Włochyński met een sublieme pass. Østenstad is nu in balbezit. Østenstad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Klink kopt de bal weg. Włochyński is nu in balbezit. Włochyński passt de bal zonder na te denken. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert haalt uit met een fantastische trap. Costa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.E. Barreto 50%, Lunaticos do rock 50%.
S.E. Barreto - Lunaticos do rock 6:0