Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ureia Bekueru FBPA
442 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Google da Silva passt de bal met de wreef. Pereira Alves is nu in balbezit. Pereira Alves speelt de bal door. Guerino rent richting de bal. Guerino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mattos rent richting de bal. Guerino bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontana rent richting de bal. Campanella bereikt de bal nog maar net als eerste. Campanella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Fabre is nu in balbezit. Campanella verovert de bal door een tackle van achteren. Campanella passt de bal zonder na te denken. Guerino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Fabre rent richting de bal. Campanella verovert de bal door een tackle van achteren. Guerino bereikt de bal nog maar net als eerste. Campanella rent richting de bal. Campanella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ureia - Bekueru FBPA 0:1

31e minuut.
Campanella passt de bal zonder na te denken. Pereira Alves rent richting de bal. Pereira Alves passt de bal in één keer door. Guerino rent richting de bal. Guerino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Chulapa verovert de bal door een tackle van achteren. Fabre is nu in balbezit. Fabre met een sublieme pass. Pereira Alves rent richting de bal. Pereira Alves geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Lessa Brandão rent richting de bal. Lessa Brandão geeft de bal voor. Daar is Jobim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campanella is nu in balbezit. Campanella draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ureia 65%, Bekueru FBPA 35%.
Ureia - Bekueru FBPA 0:1

60e minuut.
Barcelos rent richting de bal. Barcelos passt de bal in één keer door. Mattar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ureia - Bekueru FBPA 1:1

61e minuut.
Campanella raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pereira komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Fernandes de Souza is nu in balbezit. Fernandes de Souza passt de bal zonder na te denken. Mattar is nu in balbezit. Mattar schiet op doel. Fernandes de Souza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Guerino kopt de bal weg. Pereira Alves is nu in balbezit. Pereira Alves probeert naar een medespeler te passen. Pereira is nu in balbezit. Pereira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ureia - Bekueru FBPA 1:2

69e minuut.
Gregório raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Japinha komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Minholi rent richting de bal. Minholi geeft de bal voor. Google da Silva is nu in balbezit. Lazzarotti onderschept slim de pass. Lazzarotti geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Mattos geeft een lange en hoge pass. Google da Silva kopt de bal weg. Daar is Leonês, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mattar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Deotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Google da Silva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deotti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lazzarotti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Minholi is nu in balbezit. Minholi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ureia 33%, Bekueru FBPA 67%.
Ureia - Bekueru FBPA 1:2