Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team4Win FC Ureia
Avanço Tactiek 442
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
29 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 22.9
good Schieten poor
solid Passen poor
solid Verdedigen poor


9e minuut.
Lazzarotti probeert de bal aan de voet te houden. Deotti is nu in balbezit. Met opzet legt Pomarańczawski zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Pomarańczawski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pomarańczawski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

23e minuut.
Pelágio geeft een hoge lob. Inworp. Calamatta met de inworp. Udreanu heeft problemen om de bal te vangen. Udreanu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ulveczki speelt de bal door. Pelágio bereikt de bal nog maar net als eerste. Calamatta verovert de bal door een tackle van achteren. Calamatta geeft een lange en hoge pass. Lloreda krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team4Win FC - Ureia 1:0

31e minuut.
Udreanu onderschept slim de pass. Bărbulescu speelt de bal door. Calamatta geeft de bal voor. Lloreda krijgt zijn hoofd ertegen. Medalha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lazzarotti met de inworp. Deotti rent richting de bal. Deotti geeft de bal voor. Ulveczki kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Somalha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattar begaat een overtreding. Mattar krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Calamatta kopt de bal weg. Fabre heeft problemen om de bal te vangen. Bărbulescu geeft een lange en hoge pass. Lloreda rent richting de bal. Lloreda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sukur kopt de bal weg. Klungelig pakt Lloreda de bal. Lloreda passt de bal in één keer door. Udreanu heeft problemen om de bal te vangen. Udreanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. do Nascimento met een snelle inworp. Bărbulescu rent richting de bal. Bărbulescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ulveczki is nu in balbezit. Ulveczki geeft een lange en hoge pass. Udreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udreanu draait met de bal, schiet en ... Medalha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team4Win FC - Ureia 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team4Win FC 28%, Ureia 72%.
Team4Win FC - Ureia 2:0

48e minuut.
Minholi is nu in balbezit. Udreanu onderschept slim de pass. Bărbulescu probeert naar een medespeler te passen. Lloreda heeft problemen om de bal te vangen. Lloreda haalt uit met een fantastische trap. Medalha bokst de bal weg.

49e minuut.
de Carvalho rent richting de bal. Bărbulescu onderschept slim de pass. Bărbulescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Lloreda de bal. Lloreda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Somalha de bal onder controle te krijgen. Bărbulescu rent richting de bal. Bărbulescu geeft een lange en hoge pass. Calamatta is nu in balbezit. Calamatta geeft een lange en hoge pass. Medalha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Klungelig pakt Udreanu de bal. Calamatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Calamatta passt de bal zonder na te denken. Udreanu rent richting de bal. Udreanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daar is Minholi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bărbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fabre. Fabre krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Rigon rent richting de bal. Rigon geeft een hoge lob. Lloreda kopt de bal weg. Udreanu is nu in balbezit. Udreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team4Win FC - Ureia 3:0

66e minuut.
Klungelig pakt Lloreda de bal. Lloreda draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jobim de bal onder controle te krijgen. Udreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team4Win FC - Ureia 4:0

69e minuut.
do Nascimento is nu in balbezit. do Nascimento geeft een lange en hoge pass. Jobim verovert de bal door een tackle van achteren. Calamatta kan de bal niet met de borst controleren. Calamatta haalt uit met een fantastische trap. Medalha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Sukur kopt de bal weg. Klungelig pakt Bărbulescu de bal. Minholi maakt een afschuwelijke overtreding. Minholi krijgt een gele kaart. Bărbulescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sukur zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Medalha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lloreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloreda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team4Win FC - Ureia 5:0

73e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Medalha niet meer kan verder spelen. Caju komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Udreanu rent richting de bal. Chulapa rent richting de bal. Chulapa passt de bal in één keer door. Udreanu heeft problemen om de bal te vangen. Udreanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Deotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukur verovert de bal door een tackle van achteren. Sukur passt de bal zonder na te denken. Udreanu is nu in balbezit. Udreanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chulapa heeft problemen om de bal te vangen. Udreanu is nu in balbezit. Udreanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

81e minuut.
Sukur rent richting de bal. Sukur passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Udreanu de bal. Bărbulescu rent richting de bal. Bărbulescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Lloreda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lloreda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Sukur kan de bal niet met de borst controleren. Bărbulescu is nu in balbezit. Bărbulescu geeft een hoge lob. Chulapa kopt de bal weg. Calamatta geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team4Win FC 19%, Ureia 81%.
Team4Win FC - Ureia 5:0