Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Canarinho FC Stroka
agora vai Tactiek Brasil
41% Balbezit 59%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 49.3
matig Schieten solide
zwak Passen goed
solide Verdedigen goed


11e minuut.
Vágner passt de bal zonder na te denken. Golequente rent richting de bal. Golequente passt de bal met de wreef. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Golequente passt de bal met de wreef. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro met een sublieme pass. Spitzmüller is nu in balbezit. Spitzmüller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - Stroka 0:1

20e minuut.
Del Bono komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Monteiro passt de bal met de wreef. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uribarri. Golequente raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vágner neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gervasi rent richting de bal. Gervasi met een sublieme pass. Anzoátegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzoátegui schiet op doel. Galego bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Canarinho FC - Stroka 1:1

40e minuut.
Gervasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gervasi verovert de bal door een tackle van achteren. Gervasi schiet op doel. Galego werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - Stroka 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canarinho FC 67%, Stroka 33%.
Canarinho FC - Stroka 2:1

59e minuut.
Vágner bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente speelt de bal door. Knak bereikt de bal nog maar net als eerste. Knak geeft een hoge lob. Erşahin maakt een snoekduik en kopt de bal. Dizdeşen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Tănăsoaica rent richting de bal. Tănăsoaica geeft een lange en hoge pass. Vágner kopt de bal weg. Erşahin rent richting de bal. Erşahin schiet op doel. Dizdeşen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buchalik komt het veld opgelopen. Duţă komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Turbatu verovert de bal door een tackle van achteren. Turbatu probeert naar een medespeler te passen. Anzoátegui is nu in balbezit. Del Bono rent richting de bal. Del Bono geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canarinho FC 65%, Stroka 35%.
Canarinho FC - Stroka 2:1