Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stroka Canarinho FC
Brasil Tactiek agora vai
60% Balbezit 40%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 41.9
goed Schieten matig
solide Passen matig
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Golequente rent richting de bal. Golequente geeft de bal voor. Kargılı probeert de bal aan de voet te houden. Erşahin rent richting de bal. Erşahin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - Canarinho FC 1:0

4e minuut.
Spitzmüller rent richting de bal. Spitzmüller met een sublieme pass. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Budzel rent richting de bal. Budzel passt de bal met de wreef. Paal! Daar is Dizdeşen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Knak neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Erşahin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! Erşahin is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - Canarinho FC 2:0

6e minuut.
Vágner onderschept slim de pass. Cramer verovert de bal door een tackle van achteren. Cramer passt de bal met de wreef. Gervasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gervasi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - Canarinho FC 2:1

13e minuut.
Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente geeft een hoge lob. Daar is Kargılı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erşahin rent richting de bal. Erşahin draait met de bal, schiet en ... Dizdeşen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Bornes speelt de bal door. Gervasi is nu in balbezit. Gervasi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ars de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stroka - Canarinho FC 2:2

25e minuut.
Doeltrap. Porter komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Tănăsoaica met een snelle inworp. Spitzmüller rent richting de bal. Spitzmüller geeft een hoge lob. Golequente rent richting de bal. Golequente schiet op doel. Dizdeşen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - Canarinho FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stroka 44%, Canarinho FC 56%.
Stroka - Canarinho FC 3:2

47e minuut.
Turbatu is nu in balbezit. Gervasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gervasi raakt geblesseerd tijdens het duel. Porter neemt de penalty, wat een uithaal! Galego kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Budzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Budzel geeft een hoge lob. Bohălţeanu kan de bal niet met de borst controleren. Porter bereikt de bal nog maar net als eerste. Porter haalt uit met een fantastische trap. Galego verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Ars geeft de bal voor. Del Bono bereikt de bal nog maar net als eerste. Knak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Del Bono is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Porter legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Galego probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Erşahin rent richting de bal. Vágner rent richting de bal. Erşahin is nu in balbezit. Vágner rent richting de bal. Vágner speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Inworp. Kargılı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Knak is nu in balbezit. Del Bono onderschept slim de pass. Del Bono geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Poenisch komt het veld opgelopen. Duţă komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Turbatu verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Poenisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monteiro probeert naar een medespeler te passen. Spitzmüller is nu in balbezit. Spitzmüller geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stroka 43%, Canarinho FC 57%.
Stroka - Canarinho FC 3:2