Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swiss Judiados Do Brasil
swiss of 2 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
17% Spel op eigen helft 83%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 20.2
solide Schieten matig
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Gamliel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Serpato de bal. Serpato speelt de bal door. Ezmeç rent richting de bal. Ezmeç schiet op doel. Quiquinato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ezmeç rent richting de bal. Ezmeç geeft de bal voor. Trzaskalik is nu in balbezit. Zagłoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagłoba geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Judiados Do Brasil 1:0

10e minuut.
Pavanati passt de bal met de wreef. Avelar heeft problemen om de bal te vangen. Ezmeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap. Quiquinato probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Daar is Degas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zagłoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagłoba met een sublieme pass. Gamliel is nu in balbezit. Gamliel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gamliel rent richting de bal. Gamliel geeft een hoge lob. Pêgo rent richting de bal. Ezmeç is nu in balbezit. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rempel geeft een hoge lob. Inworp. Serpato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zagłoba speelt de bal door. Quintanilha geeft een lange en hoge pass. Quiquinato bokst de bal weg. Moreira heeft problemen om de bal te vangen. Ezmeç is nu in balbezit. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Quintanilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintanilha geeft een lange en hoge pass. Ezmeç rent richting de bal. Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Judiados Do Brasil 2:0

27e minuut.
Índio heeft problemen om de bal te vangen. Chraca verovert de bal door een tackle van achteren. Chraca probeert naar een medespeler te passen. Ezmeç rent richting de bal. Ezmeç schiet op doel. Quiquinato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Pocotó probeert naar een medespeler te passen. Serpato rent richting de bal. Serpato speelt de bal door. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamliel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Wink is nu in balbezit. Trzaskalik onderschept slim de pass. Trzaskalik passt de bal zonder na te denken. Gamliel rent richting de bal. Gamliel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Trzaskalik is nu in balbezit. Trzaskalik passt de bal in één keer door. Gamliel rent richting de bal. Gamliel haalt uit met een fantastische trap. Quiquinato werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Judiados Do Brasil 3:0

37e minuut.
Degas met een sublieme pass. Quintanilha rent richting de bal. Quintanilha passt de bal met de wreef. Gamliel is nu in balbezit. Gamliel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiss 14%, Judiados Do Brasil 86%.
Swiss - Judiados Do Brasil 3:0

51e minuut.
Zagłoba heeft problemen om de bal te vangen. Avelar is nu in balbezit. Quintanilha onderschept slim de pass. Zagłoba rent richting de bal. Zagłoba geeft een hoge lob. Quiquinato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Serpato verovert de bal door een tackle van achteren. Serpato geeft een hoge lob. Gamliel is nu in balbezit. Gamliel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Judiados Do Brasil 4:0

53e minuut.
Gamliel is nu in balbezit. Pavanati begaat een overtreding. Gamliel raakt geblesseerd tijdens het duel. Zagłoba met een snel genomen vrije trap. Ezmeç springt en kopt de bal. Quiquinato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Wink rent richting de bal. Trzaskalik verovert de bal door een tackle van achteren. Trzaskalik probeert naar een medespeler te passen. Gamliel rent richting de bal. Gamliel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Pássaro rent richting de bal. Degas verovert de bal door een tackle van achteren. Trzaskalik probeert naar een medespeler te passen. Gamliel rent richting de bal. Gamliel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Serpato bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezmeç is nu in balbezit. Rempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezmeç verovert de bal door een tackle van achteren. Ezmeç geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Judiados Do Brasil 5:0

63e minuut.
Ezmeç rent richting de bal. Zagłoba is nu in balbezit. Zagłoba passt de bal zonder na te denken. Gamliel is nu in balbezit. Gamliel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Zagłoba met een sublieme pass. Gamliel is nu in balbezit. Gamliel passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ezmeç de bal. Ezmeç schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Zagłoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagłoba passt de bal zonder na te denken. Daar is Ezmeç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezmeç draait met de bal, schiet en ... Quiquinato werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamliel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Judiados Do Brasil 6:0

75e minuut.
Zagłoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagłoba geeft een lange en hoge pass. Daar is Avelar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezmeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Quiquinato trapt de bal weg van het doel. Degas geeft een lange en hoge pass. Ezmeç rent richting de bal. Ezmeç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Judiados Do Brasil 7:0

79e minuut.
Quintanilha probeert naar een medespeler te passen. Zagłoba rent richting de bal. Zagłoba passt de bal in één keer door. Gamliel is nu in balbezit. Gamliel haalt uit met een fantastische trap. Quiquinato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Judiados Do Brasil 8:0

83e minuut.
Degas rent richting de bal. Degas speelt de bal door. Klungelig pakt Rempel de bal. Ezmeç is nu in balbezit. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Pavanati speelt de bal door. Careca geeft een lange en hoge pass. Trzaskalik kopt de bal weg. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamliel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Zagłoba met een sublieme pass. Klungelig pakt Quintanilha de bal. Quintanilha geeft een lange en hoge pass. Gamliel is nu in balbezit. Gamliel speelt de bal door. Quiquinato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ezmeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezmeç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Judiados Do Brasil 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiss 20%, Judiados Do Brasil 80%.
Swiss - Judiados Do Brasil 9:0