Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corinthians 2011 Dínamo Brasil
Normal Tactiek meds go
37% Balbezit 63%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19 gemiddelde waardering 38.7
weak Schieten solid
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


7e minuut.
Corsso passt de bal met de wreef. Þorleifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorleifsson probeert naar een medespeler te passen. Papandopolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papandopolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians 2011 - Dínamo Brasil 0:1

12e minuut.
Þorleifsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þorleifsson probeert naar een medespeler te passen. Papandopolo is nu in balbezit. Papandopolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians 2011 - Dínamo Brasil 0:2

18e minuut.
Cheba speelt de bal door. Papandopolo rent richting de bal. Anghel is nu in balbezit. Papandopolo is nu in balbezit. Papandopolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians 2011 - Dínamo Brasil 0:3

20e minuut.
Chumasca heeft problemen om de bal te vangen. Papandopolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papandopolo passt de bal zonder na te denken. Anghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bom Dia heeft problemen om de bal te vangen. Bom Dia met een sublieme pass. Chumasca is nu in balbezit. Papandopolo verovert de bal door een tackle van achteren. Papandopolo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Corsso geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Miúra de bal. Papandopolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papandopolo schiet op doel. Mandioca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians 2011 - Dínamo Brasil 0:4

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szczuka met een snelle inworp. Cheba rent richting de bal. Cheba geeft een lange en hoge pass. Miúra heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians 2011 - Dínamo Brasil 0:5

30e minuut.
Þorleifsson geeft een hoge lob. Papandopolo rent richting de bal. Papandopolo speelt de bal door. Anghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Szczuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorleifsson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Anghel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anghel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians 2011 - Dínamo Brasil 0:6

41e minuut.
Mongillo is nu in balbezit. Arretado rent richting de bal. Mongillo onderschept slim de pass. Mongillo geeft een lange en hoge pass. Anghel rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Anghel rent richting de bal. Anghel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians 2011 - Dínamo Brasil 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corinthians 2011 70%, Dínamo Brasil 30%.
Corinthians 2011 - Dínamo Brasil 0:7

46e minuut.
Mahmoud komt het veld opgelopen. Isozaki komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Corsso geeft de bal voor. Mandioca met een sublieme pass. Corsso kopt de bal weg. Mahmoud rent richting de bal. Mahmoud draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians 2011 - Dínamo Brasil 0:8

48e minuut.
Malaquias bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaquias speelt de bal door. Mourão rent richting de bal. Anghel verovert de bal door een tackle van achteren. Anghel schiet op doel. Mandioca bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Mongillo verovert de bal door een tackle van achteren. Mongillo geeft een hoge lob. Tocantins kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mahmoud de bal onder controle te krijgen. Mahmoud draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Mongillo is nu in balbezit. Mongillo geeft een lange en hoge pass. Anghel is nu in balbezit. Anghel draait met de bal, schiet en ... Mandioca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians 2011 - Dínamo Brasil 0:9

55e minuut.
Anghel onderschept slim de pass. Þorleifsson met een sublieme pass. Mahmoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmoud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians 2011 - Dínamo Brasil 0:10

59e minuut.
Szczuka met de inworp. Cheba geeft een lange en hoge pass. Corsso speelt de bal door. Daar is Mahmoud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahmoud draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Anghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghel passt de bal met de wreef. Mahmoud rent richting de bal. Mahmoud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians 2011 - Dínamo Brasil 0:11

65e minuut.
Þorleifsson passt de bal met de wreef. Tocantins bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocantins passt de bal in één keer door. Corsso bereikt de bal nog maar net als eerste. Corsso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. Khoury komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Mongillo geeft een hoge lob. Cheba rent richting de bal. Cheba geeft een hoge lob. Corsso krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Miúra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians 2011 - Dínamo Brasil 0:12

79e minuut.
Mongillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Corsso probeert naar een medespeler te passen. Þorleifsson met een sublieme pass. Mahmoud rent richting de bal. Mahmoud draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Mourão rent richting de bal. Þorleifsson onderschept slim de pass. Þorleifsson met een sublieme pass. Khoury bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoury haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians 2011 - Dínamo Brasil 0:13

88e minuut.
Mahmoud verovert de bal door een tackle van achteren. Mourão is nu in balbezit. Khoury is nu in balbezit. Khoury schiet op doel. Tocantins probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corinthians 2011 83%, Dínamo Brasil 17%.
Corinthians 2011 - Dínamo Brasil 0:13