Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dínamo Brasil Corinthians 2011
ofen Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
14% Spel op eigen helft 86%
47 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 18
goed Schieten zwak
solide Passen slecht
goed Verdedigen slecht


4e minuut.
Þorleifsson passt de bal met de wreef. Daar is Nelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nelo passt de bal zonder na te denken. Papandopolo is nu in balbezit. Papandopolo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Þorleifsson is nu in balbezit. Corsso bereikt de bal nog maar net als eerste. Corsso passt de bal in één keer door. Nelo rent richting de bal. Nelo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Leszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Þorleifsson is nu in balbezit. Mourão probeert naar een medespeler te passen. Papandopolo is nu in balbezit. Papandopolo haalt uit met een fantastische trap. Mandioca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
das Chagas is nu in balbezit. das Chagas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Baiano de bal. Leszko is nu in balbezit. Leszko geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Nikolić probeert naar een medespeler te passen. Papandopolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Miúra is nu in balbezit. Papandopolo onderschept slim de pass. Papandopolo draait met de bal, schiet en ... Mandioca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Leszko met een sublieme pass. Corsso is nu in balbezit. Corsso passt de bal met de wreef. Nelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Leszko onderschept slim de pass. Leszko passt de bal zonder na te denken. Corsso bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelo is nu in balbezit. Nelo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - Corinthians 2011 1:0

20e minuut.
das Chagas geeft een hoge lob. Inworp. Leszko met een snelle inworp. Þorleifsson geeft de bal voor. Nelo maakt een snoekduik en kopt de bal. Mandioca bokst de bal weg.

22e minuut.
Tocantins rent richting de bal. Mourão bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Corsso. Mourão wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

23e minuut.
Mandioca met een sublieme pass. Frągnowski kopt de bal weg. Nikolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolić geeft een hoge lob. Nelo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Corsso onderschept slim de pass. Corsso probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Papandopolo de bal. Papandopolo draait met de bal, schiet en ... Mandioca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - Corinthians 2011 2:0

28e minuut.
Þorleifsson is nu in balbezit. Þorleifsson geeft een lange en hoge pass. Tocantins heeft problemen om de bal te vangen. Nelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Arretado probeert de bal aan de voet te houden. Nikolić rent richting de bal. Nikolić geeft de bal voor. Leszko is nu in balbezit. Leszko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - Corinthians 2011 3:0

33e minuut.
Nelo heeft problemen om de bal te vangen. Mourão rent richting de bal. Corsso verovert de bal door een tackle van achteren. Nelo is nu in balbezit. Nelo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Mourão bereikt de bal nog maar net als eerste. Corsso verovert de bal door een tackle van achteren. Corsso passt de bal zonder na te denken. Daar is Nelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nelo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Corsso rent richting de bal. Nelo rent richting de bal. Corsso rent richting de bal. Corsso draait met de bal, schiet en ... Daar is Nelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dínamo Brasil 13%, Corinthians 2011 87%.
Dínamo Brasil - Corinthians 2011 3:0

46e minuut.
De Corte komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Marczyński geeft de bal voor. Chumasca heeft problemen om de bal te vangen. Nikolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolić geeft de bal voor. Nelo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Frągnowski is nu in balbezit. Frągnowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Miúra de bal. Corsso rent richting de bal. Corsso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - Corinthians 2011 4:0

59e minuut.
Malaquias rent richting de bal. Marczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Marczyński passt de bal met de wreef. Corsso bereikt de bal nog maar net als eerste. Corsso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Corte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Tocantins de bal. Nelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelo schiet op doel. Mandioca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Corsso is nu in balbezit. Corsso passt de bal in één keer door. Nelo is nu in balbezit. Nelo draait met de bal, schiet en ... Mandioca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - Corinthians 2011 5:0

72e minuut.
Leszko met een sublieme pass. Corsso bereikt de bal nog maar net als eerste. Corsso passt de bal in één keer door. Nikolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Frągnowski kopt de bal weg. Corsso is nu in balbezit. Corsso met een sublieme pass. De Corte rent richting de bal. De Corte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daar is Þorleifsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Þorleifsson geeft een hoge lob. Daar is Nelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Corte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - Corinthians 2011 6:0

80e minuut.
Tocantins trapt de bal weg. Klungelig pakt Malaquias de bal. Marczyński speelt de bal door. De Corte is nu in balbezit. De Corte schiet op doel. Mandioca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Corte draait met de bal, schiet en ... Mandioca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Leszko geeft de bal voor. Nikolić rent richting de bal. Nikolić probeert naar een medespeler te passen. De Corte is nu in balbezit. De Corte haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Þorleifsson met een sublieme pass. Corsso bereikt de bal nog maar net als eerste. Corsso passt de bal met de wreef. Nikolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Leszko met een sublieme pass. Daar is Þorleifsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Þorleifsson geeft de bal voor. De Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Corte geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - Corinthians 2011 7:0

90e minuut.
Þorleifsson is nu in balbezit. Þorleifsson passt de bal zonder na te denken. Nelo is nu in balbezit. De Corte rent richting de bal. De Corte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - Corinthians 2011 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dínamo Brasil 15%, Corinthians 2011 85%.
Dínamo Brasil - Corinthians 2011 8:0