Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G1 fc asfam culbe
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Caboverdiano heeft problemen om de bal te vangen. Qualira probeert naar een medespeler te passen. Paranaense bereikt de bal nog maar net als eerste. Gracie verovert de bal door een tackle van achteren. Gracie draait met de bal, schiet en ... Paal! Sena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Leite kopt de bal weg. Pires Rodrigues rent richting de bal. Pires Rodrigues speelt de bal door. do Rio de Janeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. do Rio de Janeiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Qualira kopt de bal weg. Valão probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gracie bereikt de bal nog maar net als eerste. Apucarana is nu in balbezit. Apucarana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Azerbaijano geeft de bal voor. Inworp. Chedid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pires Rodrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. Pires Rodrigues geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G1 fc 54%, asfam culbe 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
G1 fc - asfam culbe 0:0

46e minuut.
Pires Rodrigues rent richting de bal. Pires Rodrigues passt de bal met de wreef. Qualira speelt de bal door. Gracie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gracie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Paranaense probeert naar een medespeler te passen. Santos Viana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos Viana geeft de bal voor. Gracie is nu in balbezit. Gracie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Patilha kopt de bal weg. Leitosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Santos Viana zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Santos Viana moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Santos Viana schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

77e minuut.
Patilha bereikt de bal nog maar net als eerste. do Rio de Janeiro onderschept slim de pass. do Rio de Janeiro speelt de bal door. Leitosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitosa draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - asfam culbe 1:0

79e minuut.
do Rio de Janeiro is nu in balbezit. Pocotó onderschept slim de pass. Pocotó passt de bal zonder na te denken. Gracie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gracie haalt uit met een fantastische trap. Sena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Dodói geeft een hoge lob. Saltitante is nu in balbezit. Saltitante passt de bal met de wreef. Daar is Apucarana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apucarana geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Sena probeert wanhopig de bal te grijpen. Gracie is nu in balbezit. Gracie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
G1 fc - asfam culbe 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G1 fc 40%, asfam culbe 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
G1 fc - asfam culbe 1:1