Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G1 fc Dínamo Brasil
Normal Tactiek meds go
37% Balbezit 63%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 43
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 39.3
poor Schieten solid
hopeless Passen solid
hopeless Verdedigen adequate


4e minuut.
Petriş onderschept slim de pass. Petriş geeft een hoge lob. Þorleifsson kopt de bal weg. Daar is Anghel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anghel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Dínamo Brasil 0:1

6e minuut.
Papandopolo rent richting de bal. Papandopolo passt de bal in één keer door. Anghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghel draait met de bal, schiet en ... Lindo probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Valão heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Dínamo Brasil 0:2

11e minuut.
Nikolić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Anghel de bal. Anghel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lindo de bal onder controle te krijgen. Sena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Dínamo Brasil 0:3

13e minuut.
Nikolić geeft een hoge lob. Papandopolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papandopolo probeert naar een medespeler te passen. Þorleifsson rent richting de bal. Þorleifsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Mongillo verovert de bal door een tackle van achteren. Leite tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mongillo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Þorleifsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Anghel probeert de bal met de borst te controleren. Anghel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorleifsson verovert de bal door een tackle van achteren. Anghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghel haalt uit met een fantastische trap. Lindo probeert de bal aan de voet te houden. Sena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Dínamo Brasil 0:4

18e minuut.
Þorleifsson is nu in balbezit. Þorleifsson passt de bal met de wreef. Cheba speelt de bal door. Anghel rent richting de bal. Anghel schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mongillo rent richting de bal. Mongillo met een sublieme pass. Leitosa probeert de bal aan de voet te houden. Anghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Cheba onderschept slim de pass. Cheba geeft een lange en hoge pass. Papandopolo krijgt zijn hoofd ertegen. Anghel springt en kopt de bal. Sena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Dínamo Brasil 0:5

36e minuut.
Leite is nu in balbezit. Papandopolo onderschept slim de pass. Anghel rent richting de bal. Anghel schiet op doel. Sena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Dínamo Brasil 0:6

38e minuut.
Papandopolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leite begaat een overtreding. Papandopolo raakt geblesseerd tijdens het duel. Þorleifsson met een snel genomen vrije trap. Papandopolo maakt een snoekduik en kopt de bal. Sena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Dínamo Brasil 0:7

40e minuut.
Cheba met een snelle inworp. Szczuka heeft problemen om de bal te vangen. Pires Rodrigues probeert naar een medespeler te passen. Nikolić is nu in balbezit. Nikolić schiet op doel. Sena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Dínamo Brasil 0:8

43e minuut.
Þorleifsson met een sublieme pass. Daar is Cheba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheba passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Anghel de bal. Anghel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Mahmoud komt het veld opgelopen. Isozaki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G1 fc 81%, Dínamo Brasil 19%.
G1 fc - Dínamo Brasil 0:8

49e minuut.
Mongillo is nu in balbezit. Mongillo geeft de bal voor. Anghel heeft problemen om de bal te vangen. Anghel haalt uit met een fantastische trap. Lindo probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Klungelig pakt Paranaense de bal. Nikolić rent richting de bal. Nikolić probeert naar een medespeler te passen. Mahmoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmoud draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Dínamo Brasil 0:9

53e minuut.
Mahmoud geeft een lange en hoge pass. Caboverdiano geeft een lange en hoge pass. Szczuka kopt de bal weg. Anghel rent richting de bal. Anghel draait met de bal, schiet en ... Sena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Dínamo Brasil 0:10

56e minuut.
Petriş met een sublieme pass. Anghel rent richting de bal. Anghel speelt de bal door. Cheba heeft problemen om de bal te vangen. Cheba geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Dínamo Brasil 0:11

58e minuut.
Nikolić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nikolić passt de bal in één keer door. Mahmoud is nu in balbezit. Mahmoud haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Valão de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Þorleifsson geeft een lange en hoge pass. Mahmoud rent richting de bal. Valão legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Valão krijgt een gele kaart. Mahmoud raakt geblesseerd tijdens het duel. Anghel legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Sena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nikolić is nu in balbezit. Anghel rent richting de bal. Anghel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Dínamo Brasil 0:12

63e minuut.
Anghel rent richting de bal. Anghel passt de bal in één keer door. Nikolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Dínamo Brasil 0:13

64e minuut.
do Rio de Janeiro met een sublieme pass. Pires Rodrigues heeft problemen om de bal te vangen. Anghel is nu in balbezit. Anghel schiet op doel. Sena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Doeltrap. Khoury komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Mahmoud raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

69e minuut.
Cheba passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Khoury de bal. Þorleifsson met een sublieme pass. Khoury is nu in balbezit. Khoury haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Nikolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lindo de bal. Khoury bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoury draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Nikolić speelt de bal door. Þorleifsson heeft problemen om de bal te vangen. Þorleifsson met een sublieme pass. Klungelig pakt Khoury de bal. Khoury haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Dínamo Brasil 0:14

74e minuut.
Khoury kopt de bal weg. Þorleifsson is nu in balbezit. Þorleifsson passt de bal zonder na te denken. Nikolić is nu in balbezit. Nikolić haalt uit met een fantastische trap. Sena bokst de bal weg.

76e minuut.
Nikolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolić passt de bal in één keer door. Khoury bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoury schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Dínamo Brasil 0:15

80e minuut.
Cheba speelt de bal door. Þorleifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorleifsson passt de bal met de wreef. Khoury bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoury draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Mongillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolić speelt de bal door. Khoury rent richting de bal. Khoury haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Mongillo kopt de bal weg. Þorleifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorleifsson passt de bal in één keer door. Khoury rent richting de bal. Khoury haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Dínamo Brasil 0:16

90e minuut.
Þorleifsson passt de bal in één keer door. Nikolić met een sublieme pass. Khoury bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoury draait met de bal, schiet en ... Sena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sena trapt de bal weg van het doel. Þorleifsson kopt de bal weg. Khoury is nu in balbezit. Khoury schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Dínamo Brasil 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G1 fc 86%, Dínamo Brasil 14%.
G1 fc - Dínamo Brasil 0:17