Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
asfam culbe Corinthians 2011
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.3
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Qualira onderschept slim de pass. Qualira geeft een lange en hoge pass. Tocantins heeft problemen om de bal te vangen. Gracie rent richting de bal. Gracie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Mourão rent richting de bal. Mourão geeft een lange en hoge pass. Azerbaijano bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaquias verovert de bal door een tackle van achteren. Malaquias draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
asfam culbe - Corinthians 2011 0:1

21e minuut.
Tocantins trapt de bal weg. Pocotó kopt de bal weg. Miúra heeft problemen om de bal te vangen. Gracie rent richting de bal. Gracie draait met de bal, schiet en ... Mandioca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Santos Viana passt de bal zonder na te denken. Mourão is nu in balbezit. Gracie verovert de bal door een tackle van achteren. Apucarana heeft problemen om de bal te vangen. Apucarana schiet op doel. Mandioca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Tocantins is nu in balbezit. Tocantins geeft een hoge lob. Daar is Malaquias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Punho de Ferro is nu in balbezit. Punho de Ferro draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Punho de Ferro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azerbaijano bereikt de bal nog maar net als eerste. Azerbaijano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Baiano de bal. Baiano geeft een lange en hoge pass. Taturana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
asfam culbe - Corinthians 2011 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asfam culbe 48%, Corinthians 2011 52%.
asfam culbe - Corinthians 2011 0:2

50e minuut.
Pocotó passt de bal zonder na te denken. Mourão is nu in balbezit. Mourão met een sublieme pass. Malaquias bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaquias schiet op doel. Taturana bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
asfam culbe - Corinthians 2011 0:3

63e minuut.
Klungelig pakt Bom Dia de bal. Apucarana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão begaat een overtreding. Apucarana moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Apucarana kan niet meer verder spelen. Bastos komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Chumasca met een snelle inworp. Arretado heeft problemen om de bal te vangen. Arretado geeft een lange en hoge pass. Baiano kopt de bal weg. Punho de Ferro rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
asfam culbe - Corinthians 2011 0:4

82e minuut.
Bom Dia passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Qualira geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Negreiro Souza kopt de bal weg. Gracie geeft een lange en hoge pass. Mandioca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Tocantins met een sublieme pass. Dodói bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodói passt de bal zonder na te denken. Punho de Ferro probeert de bal met de borst te controleren. Punho de Ferro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asfam culbe 47%, Corinthians 2011 53%.
asfam culbe - Corinthians 2011 0:4