Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Canarinho FC Swiss
agora vai Tactiek swiss of 2
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
37.9 gemiddelde waardering 40.1
redelijk Schieten goed
zwak Passen goed
solide Verdedigen redelijk


9e minuut.
Trzaskalik verovert de bal door een tackle van achteren. Trzaskalik geeft de bal voor. Ezmeç rent richting de bal. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap. Dizdeşen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - Swiss 0:1

10e minuut.
Gamliel verovert de bal door een tackle van achteren. Gamliel met een sublieme pass. Daar is Trzaskalik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trzaskalik geeft een hoge lob. Ezmeç springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Árabe is nu in balbezit. Gervasi verovert de bal door een tackle van achteren. Anzoátegui rent richting de bal. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Árabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gervasi rent richting de bal. Cramer is nu in balbezit. Cramer schiet op doel. Manoyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Canarinho FC - Swiss 1:1

21e minuut.
Inworp. Del Bono komt het veld opgelopen. Trzaskalik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gamliel is nu in balbezit. Gamliel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Anzoátegui verovert de bal door een tackle van achteren. Del Bono bereikt de bal nog maar net als eerste. Conceição begaat een overtreding. Conceição krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Klungelig pakt Spurna de bal. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Budzel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gamliel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gamliel zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Dizdeşen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canarinho FC 65%, Swiss 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Canarinho FC - Swiss 1:1

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tarasiuk komt het veld opgelopen. Hải Dương komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Degas heeft problemen om de bal te vangen. Tarasiuk rent richting de bal. Tarasiuk geeft de bal voor. Del Bono bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Bono haalt uit met een fantastische trap. Manoyan bokst de bal weg.

56e minuut.
Uribarri geeft de bal voor. Klungelig pakt Ezmeç de bal. Artistico geeft een hoge lob. Gamliel springt en kopt de bal. Dizdeşen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - Swiss 1:2

71e minuut.
Daar is Degas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turbatu is nu in balbezit. Degas verovert de bal door een tackle van achteren. Artistico bereikt de bal nog maar net als eerste. Artistico geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Doeltrap. Buchalik komt het veld opgelopen. Duţă komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Zagłoba speelt de bal door. Degas is nu in balbezit. Degas speelt de bal door. Artistico rent richting de bal. Artistico geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Buchalik geeft een lange en hoge pass. Del Bono is nu in balbezit. Del Bono haalt uit met een fantastische trap. Chraca probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Canarinho FC - Swiss 2:2

81e minuut.
Manoyan trapt de bal weg. Budzel kopt de bal weg. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Bono bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Bono draait met de bal, schiet en ... Manoyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Tarasiuk de bal onder controle te krijgen. Buchalik is nu in balbezit. Buchalik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - Swiss 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canarinho FC 46%, Swiss 54%.
Canarinho FC - Swiss 3:2