Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stroka Putrefação
Brasil Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
33 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 29.4
zeer goed Schieten matig
goed Passen goed
redelijk Verdedigen zwak


3e minuut.
Golequente controleert de bal met de borst. Golequente geeft een lange en hoge pass. Tănăsoaica geeft de bal voor. Erşahin rent richting de bal. Erşahin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Panine bereikt de bal nog maar net als eerste. Panine passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Goettert de bal. Erşahin rent richting de bal. Erşahin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bohălţeanu kopt de bal weg. Erşahin is nu in balbezit. Panine begaat een overtreding. Panine krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Pietrantonio trapt de bal weg. Monteiro kopt de bal weg. Maiolini is nu in balbezit. Erşahin onderschept slim de pass. Erşahin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Vágner onderschept slim de pass. Vágner geeft een hoge lob. Bernabé verovert de bal door een tackle van achteren. Spitzmüller is nu in balbezit. Spitzmüller geeft de bal voor. Pietrantonio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Vágner rent richting de bal. Vágner passt de bal in één keer door. Spitzmüller speelt de bal door. Golequente rent richting de bal. Golequente draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Golequente passt de bal met de wreef. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin met een sublieme pass. Monteiro is nu in balbezit. Monteiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Gava rent richting de bal. Spitzmüller verovert de bal door een tackle van achteren. Spitzmüller probeert naar een medespeler te passen. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin haalt uit met een fantastische trap. Pietrantonio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Daar is Monteiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin passt de bal in één keer door. Daar is Vágner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vágner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bornes geeft de bal voor. Vágner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágner passt de bal in één keer door. Erşahin heeft problemen om de bal te vangen. Erşahin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Doeltrap. Pietrantonio trapt de bal weg van het doel. Bohălţeanu kopt de bal weg. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Panine met een sublieme pass. Zadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohălţeanu begaat een overtreding. Bohălţeanu krijgt een gele kaart. Zadek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zadek komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Doeltrap. Vaz Fernandes trapt de bal weg van het doel. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin schiet op doel. Pietrantonio bokst de bal weg.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tănăsoaica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spitzmüller rent richting de bal. Spitzmüller geeft de bal voor. Erşahin krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stroka 24%, Putrefação 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stroka - Putrefação 0:0

52e minuut.
Goettert rent richting de bal. Golequente onderschept slim de pass. Golequente speelt de bal door. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pietrantonio speelt de bal door. Knak speelt de bal door. Erşahin heeft problemen om de bal te vangen. Erşahin schiet op doel. Pietrantonio bokst de bal weg. Spitzmüller is nu in balbezit. Spitzmüller schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Maiolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitzmüller onderschept slim de pass. Spitzmüller geeft de bal voor. Erşahin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - Putrefação 1:0

56e minuut.
Golequente speelt de bal door. Spitzmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitzmüller passt de bal in één keer door. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin schiet op doel. Pietrantonio bokst de bal weg.

59e minuut.
Panine bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágner onderschept slim de pass. Vágner passt de bal zonder na te denken. Spitzmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitzmüller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - Putrefação 2:0

65e minuut.
Spitzmüller passt de bal zonder na te denken. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente speelt de bal door. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - Putrefação 3:0

68e minuut.
Vágner kopt de bal weg. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin passt de bal met de wreef. Golequente is nu in balbezit. Golequente haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - Putrefação 4:0

72e minuut.
Monteiro is nu in balbezit. Monteiro speelt de bal door. Erşahin rent richting de bal. Erşahin haalt uit met een fantastische trap. Bernabé probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - Putrefação 5:0

80e minuut.
Tănăsoaica geeft de bal voor. Daar is Panine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golequente is nu in balbezit. Vágner is nu in balbezit. Vágner geeft een hoge lob. Pietrantonio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - Putrefação 6:0

85e minuut.
Golequente geeft een hoge lob. Spitzmüller is nu in balbezit. Spitzmüller passt de bal in één keer door. Daar is Erşahin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erşahin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - Putrefação 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stroka 26%, Putrefação 74%.
Stroka - Putrefação 7:0