Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Judiados Do Brasil Stroka
Normal Tactiek Brasil
36% Balbezit 64%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 44.3
average Schieten solid
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Bohălţeanu kopt de bal weg. Erşahin rent richting de bal. Avelar rent richting de bal. Erşahin onderschept slim de pass. Erşahin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Tănăsoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tănăsoaica passt de bal met de wreef. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin draait met de bal, schiet en ... Rempel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Judiados Do Brasil - Stroka 0:1

9e minuut.
Avelar heeft problemen om de bal te vangen. Vágner rent richting de bal. Vágner passt de bal met de wreef. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Índio rent richting de bal. Tănăsoaica onderschept slim de pass. Tănăsoaica passt de bal in één keer door. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Vágner onderschept slim de pass. Vágner passt de bal zonder na te denken. Moreira is nu in balbezit. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Avelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágner verovert de bal door een tackle van achteren. Vágner passt de bal zonder na te denken. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Tănăsoaica met een snelle inworp. Spitzmüller geeft de bal voor. Golequente probeert naar een medespeler te passen. Erşahin probeert de bal met de borst te controleren. Erşahin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Tănăsoaica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spitzmüller geeft de bal voor. Golequente kopt de bal weg. Erşahin rent richting de bal. Erşahin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Knak rent richting de bal. Knak passt de bal met de wreef. Vágner bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente rent richting de bal. Golequente geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Spitzmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitzmüller geeft een lange en hoge pass. Erşahin controleert de bal met de borst. Spitzmüller is nu in balbezit. Spitzmüller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Judiados Do Brasil - Stroka 0:2

29e minuut.
Vágner passt de bal zonder na te denken. Spitzmüller is nu in balbezit. Spitzmüller met een sublieme pass. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Quiquinato met een harde bal richting middenveld. Vágner heeft problemen om de bal te vangen. Vágner met een sublieme pass. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin schiet op doel. Quiquinato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Golequente rent richting de bal. Golequente geeft de bal voor. Klungelig pakt Wink de bal. Erşahin rent richting de bal. Erşahin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Judiados Do Brasil 88%, Stroka 12%.
Judiados Do Brasil - Stroka 0:2

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rempel trapt de bal weg van het doel. Vágner kopt de bal weg. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Vágner speelt de bal door. Knak is nu in balbezit. Knak met een sublieme pass. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin haalt uit met een fantastische trap. Quiquinato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Knak geeft de bal voor. Moreira kopt de bal weg. Golequente rent richting de bal. Golequente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Judiados Do Brasil - Stroka 0:3

70e minuut.
Pocotó passt de bal zonder na te denken. Golequente is nu in balbezit. Golequente passt de bal met de wreef. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Daar is Monteiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monteiro passt de bal in één keer door. Vágner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágner geeft een lange en hoge pass. Rempel heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Moreira trapt de bal weg van het doel. Pavanati heeft problemen om de bal te vangen. Vágner speelt de bal door. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Judiados Do Brasil - Stroka 0:4

74e minuut.
Erşahin rent richting de bal. Erşahin passt de bal met de wreef. Golequente met een sublieme pass. Vágner rent richting de bal. Vágner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Moreira trapt de bal weg van het doel. Daar is Vágner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vágner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Vágner verovert de bal door een tackle van achteren. Vágner passt de bal zonder na te denken. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Judiados Do Brasil - Stroka 0:5

80e minuut.
Pocotó is nu in balbezit. Monteiro verovert de bal door een tackle van achteren. Monteiro met een sublieme pass. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Judiados Do Brasil - Stroka 0:6

82e minuut.
Spitzmüller rent richting de bal. Spitzmüller geeft een hoge lob. Knak met een sublieme pass. Golequente rent richting de bal. Golequente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Knak met een snelle inworp. Golequente geeft een hoge lob. Spitzmüller rent richting de bal. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Vágner heeft problemen om de bal te vangen. Vágner geeft een lange en hoge pass. Moreira heeft problemen om de bal te vangen. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Judiados Do Brasil 84%, Stroka 16%.
Judiados Do Brasil - Stroka 0:6