Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corinthians 2011 G1 fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.9 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Arretado bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arretado met de inworp. Malaquias is nu in balbezit. Malaquias haalt uit met een fantastische trap. Sena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sena niet meer kan verder spelen. da Barra da Tijuca komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Baiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Baiano geeft de bal voor. Lindo rent richting de bal. Punho de Ferro onderschept slim de pass. Punho de Ferro schiet op doel. da Barra da Tijuca bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Paranaense de bal onder controle te krijgen. Punho de Ferro bereikt de bal nog maar net als eerste. Punho de Ferro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Arretado passt de bal met de wreef. Malaquias rent richting de bal. Malaquias probeert naar een medespeler te passen. Punho de Ferro is nu in balbezit. Punho de Ferro draait met de bal, schiet en ... Paal!

17e minuut.
Bom Dia rent richting de bal. Bom Dia passt de bal zonder na te denken. Punho de Ferro rent richting de bal. Punho de Ferro schiet op doel. Valão probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Malaquias geeft een hoge lob. Inworp. Leitosa met een snelle inworp. Pires Rodrigues is nu in balbezit. Pires Rodrigues haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians 2011 - G1 fc 0:1

37e minuut.
Caboverdiano met een sublieme pass. Leitosa is nu in balbezit. das Chagas begaat een overtreding. das Chagas krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Punho de Ferro bereikt de bal nog maar net als eerste. Violeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Violeiro geeft een hoge lob. Malaquias is nu in balbezit. Malaquias haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corinthians 2011 46%, G1 fc 54%.
Corinthians 2011 - G1 fc 0:1

48e minuut.
Baiano speelt de bal door. Leitosa is nu in balbezit. das Chagas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. das Chagas krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

53e minuut.
Klungelig pakt Bom Dia de bal. Paranaense geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bom Dia de bal onder controle te krijgen. do Rio de Janeiro rent richting de bal. do Rio de Janeiro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Bom Dia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tupã komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Lindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Punho de Ferro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindo verovert de bal door een tackle van achteren. Malaquias verovert de bal door een tackle van achteren. Malaquias schiet op doel. da Barra da Tijuca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corinthians 2011 50%, G1 fc 50%.
Corinthians 2011 - G1 fc 0:1