Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G1 fc Corinthians 2011
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Mourão geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leitosa met de inworp. Pires Rodrigues rent richting de bal. Pires Rodrigues geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bom Dia verovert de bal door een tackle van achteren. Bom Dia speelt de bal door. Klungelig pakt Punho de Ferro de bal. Malaquias rent richting de bal. Malaquias draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Mourão de bal. Pires Rodrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. Pires Rodrigues met een sublieme pass. do Rio de Janeiro rent richting de bal. do Rio de Janeiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sena niet meer kan verder spelen. da Barra da Tijuca komt het veld opgelopen. Mandioca met een harde bal richting middenveld. Bom Dia kopt de bal weg. Daar is Punho de Ferro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Punho de Ferro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Leite is nu in balbezit. Mourão bereikt de bal nog maar net als eerste. Leite schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Leite krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Violeiro met een sublieme pass. Chedid met een sublieme pass. Miúra rent richting de bal. do Rio de Janeiro onderschept slim de pass. do Rio de Janeiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G1 fc 60%, Corinthians 2011 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
G1 fc - Corinthians 2011 0:0

51e minuut.
Paranaense met een sublieme pass. Pires Rodrigues rent richting de bal. Pires Rodrigues probeert naar een medespeler te passen. do Rio de Janeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. do Rio de Janeiro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Corinthians 2011 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G1 fc 41%, Corinthians 2011 59%.
G1 fc - Corinthians 2011 1:0