Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dínamo Brasil asfam culbe
meds go Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
15% Spel op eigen helft 85%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 18.2
zeer goed Schieten waardeloos
solide Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


3e minuut.
Patilha onderschept slim de pass. Patilha geeft een lange en hoge pass. Inworp. Szczuka met de inworp. Cheba geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Petriş geeft een hoge lob. Inworp. Pocotó zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anghel rent richting de bal. Anghel draait met de bal, schiet en ... Taturana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Taturana probeert naar een medespeler te passen. Corsso kopt de bal weg. Anghel rent richting de bal. Anghel haalt uit met een fantastische trap. Azerbaijano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Taturana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Lepore is nu in balbezit. Þorleifsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þorleifsson passt de bal zonder na te denken. Papandopolo is nu in balbezit. Papandopolo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Corsso is nu in balbezit. Corsso speelt de bal door. Anghel is nu in balbezit. Anghel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - asfam culbe 1:0

16e minuut.
Cheba rent richting de bal. Cheba geeft een hoge lob. Klungelig pakt Papandopolo de bal. Anghel rent richting de bal. Anghel schiet op doel. Taturana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Klungelig pakt Anghel de bal. Patilha onderschept slim de pass. Cheba is nu in balbezit. Cheba geeft de bal voor. Papandopolo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - asfam culbe 2:0

20e minuut.
Corsso passt de bal met de wreef. Daar is Patilha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anghel rent richting de bal. Anghel schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - asfam culbe 3:0

27e minuut.
Daar is Þorleifsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corsso rent richting de bal. Corsso passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Papandopolo de bal. Papandopolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - asfam culbe 4:0

33e minuut.
Papandopolo heeft problemen om de bal te vangen. Azerbaijano bereikt de bal nog maar net als eerste. Papandopolo verovert de bal door een tackle van achteren. Papandopolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - asfam culbe 5:0

36e minuut.
Mongillo rent richting de bal. Corsso geeft de bal voor. Anghel is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cheba geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Taturana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Þorleifsson probeert naar een medespeler te passen. Patilha rent richting de bal. Anghel onderschept slim de pass. Anghel schiet op doel. Taturana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - asfam culbe 6:0

44e minuut.
Mongillo met een snelle inworp. Corsso probeert naar een medespeler te passen. Anghel is nu in balbezit. Anghel schiet op doel. Patilha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Khoury komt het veld opgelopen. Corsso neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dínamo Brasil 20%, asfam culbe 80%.
Dínamo Brasil - asfam culbe 6:0

51e minuut.
Þorleifsson controleert de bal met de borst. Khoury is nu in balbezit. Khoury geeft een lange en hoge pass. Papandopolo rent richting de bal. Papandopolo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Cheba probeert naar een medespeler te passen. Corsso is nu in balbezit. Corsso passt de bal zonder na te denken. Khoury heeft problemen om de bal te vangen. Khoury schiet op doel. Taturana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Papandopolo rent richting de bal. Papandopolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - asfam culbe 7:0

55e minuut.
Cheba passt de bal in één keer door. Petriş geeft de bal voor. Papandopolo is nu in balbezit. Corsso is nu in balbezit. Corsso geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Mongillo passt de bal zonder na te denken. Þorleifsson rent richting de bal. Þorleifsson passt de bal met de wreef. Corsso bereikt de bal nog maar net als eerste. Corsso geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - asfam culbe 8:0

61e minuut.
Khoury rent richting de bal. Khoury passt de bal zonder na te denken. Papandopolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papandopolo haalt uit met een fantastische trap. Taturana probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Szczuka is nu in balbezit. Szczuka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Patilha de bal. Khoury is nu in balbezit. Khoury schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nikolić komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Szczuka speelt de bal door. Cheba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheba met een sublieme pass. Papandopolo rent richting de bal. Papandopolo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Qualira rent richting de bal. Cheba onderschept slim de pass. Cheba probeert naar een medespeler te passen. Nikolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolić geeft een lange en hoge pass. Taturana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Papandopolo rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Szczuka passt de bal in één keer door. Cheba met een sublieme pass. Nikolić met een sublieme pass. Daar is Papandopolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papandopolo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Papandopolo kopt de bal weg. Corsso is nu in balbezit. Corsso met een sublieme pass. Khoury bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoury schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Corsso verovert de bal door een tackle van achteren. Corsso passt de bal zonder na te denken. Papandopolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papandopolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - asfam culbe 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dínamo Brasil 9%, asfam culbe 91%.
Dínamo Brasil - asfam culbe 9:0