Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
asfam culbe Dínamo Brasil
Normal Tactiek ofen
39% Balbezit 61%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 53
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 43.1
unsatisfactory Schieten solid
hopeless Passen solid
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Patilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Patilha geeft een hoge lob. Þorleifsson kopt de bal weg. De Corte is nu in balbezit. De Corte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
asfam culbe - Dínamo Brasil 0:1

4e minuut.
Inworp. Nikolić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Corsso geeft een hoge lob. Papandopolo is nu in balbezit. Papandopolo schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Dodói is nu in balbezit. Nikolić onderschept slim de pass. Nikolić probeert naar een medespeler te passen. Papandopolo is nu in balbezit. Papandopolo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Taturana trapt de bal weg. Leszko kopt de bal weg. De Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Corte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
asfam culbe - Dínamo Brasil 0:2

9e minuut.
Papandopolo rent richting de bal. De Corte rent richting de bal. De Corte passt de bal in één keer door. Corsso rent richting de bal. Corsso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
asfam culbe - Dínamo Brasil 0:3

12e minuut.
Klungelig pakt Pocotó de bal. Leszko is nu in balbezit. Leszko geeft een lange en hoge pass. De Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Corte schiet op doel. Taturana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Nikolić rent richting de bal. Nikolić geeft de bal voor. Azerbaijano kopt de bal weg. Nikolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Leszko kopt de bal weg. De Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. Patilha is nu in balbezit. De Corte onderschept slim de pass. De Corte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Papandopolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papandopolo schiet op doel. Azerbaijano probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
asfam culbe - Dínamo Brasil 0:4

17e minuut.
Qualira rent richting de bal. Corsso onderschept slim de pass. Corsso passt de bal met de wreef. De Corte heeft problemen om de bal te vangen. De Corte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Taturana trapt de bal weg. Þorleifsson kopt de bal weg. De Corte rent richting de bal. De Corte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lepore met de inworp. Dodói rent richting de bal. Papandopolo verovert de bal door een tackle van achteren. Papandopolo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Corsso bereikt de bal nog maar net als eerste. Corsso passt de bal met de wreef. Nikolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
asfam culbe - Dínamo Brasil 0:5

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Azerbaijano trapt de bal weg van het doel. Marczyński kopt de bal weg. De Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Corte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Taturana trapt de bal weg. Þorleifsson kopt de bal weg. Daar is De Corte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corsso bereikt de bal nog maar net als eerste. Corsso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
asfam culbe - Dínamo Brasil 0:6

27e minuut.
Apucarana probeert naar een medespeler te passen. Santos Viana bereikt de bal nog maar net als eerste. De Corte verovert de bal door een tackle van achteren. De Corte heeft problemen om de bal te vangen. De Corte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Þorleifsson probeert naar een medespeler te passen. Papandopolo is nu in balbezit. Papandopolo geeft een lange en hoge pass. Leszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Leszko met een snelle inworp. Corsso geeft een lange en hoge pass. Daar is Dodói, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papandopolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papandopolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
asfam culbe - Dínamo Brasil 0:7

32e minuut.
Santos Viana bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszko geeft de bal voor. Papandopolo rent richting de bal. Papandopolo schiet op doel. Taturana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Inworp. Nikolić met de inworp. Corsso geeft de bal voor. De Corte springt en kopt de bal. Taturana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
asfam culbe - Dínamo Brasil 0:8

37e minuut.
Lepore bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepore probeert naar een medespeler te passen. Þorleifsson met een sublieme pass. De Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Corte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
asfam culbe - Dínamo Brasil 0:9

38e minuut.
Nikolić onderschept slim de pass. Nikolić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Papandopolo de bal. Papandopolo haalt uit met een fantastische trap. Taturana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
asfam culbe - Dínamo Brasil 0:10

40e minuut.
Daar is Corsso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corsso probeert naar een medespeler te passen. Papandopolo rent richting de bal. De Corte rent richting de bal. De Corte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pocotó rent richting de bal. Þorleifsson rent richting de bal. Nikolić probeert naar een medespeler te passen. De Corte is nu in balbezit. De Corte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Pocotó de bal. Leszko met een sublieme pass. De Corte heeft problemen om de bal te vangen. De Corte schiet op doel. Taturana maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
asfam culbe - Dínamo Brasil 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asfam culbe 88%, Dínamo Brasil 12%.
asfam culbe - Dínamo Brasil 0:11

48e minuut.
Nikolić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Corsso is nu in balbezit. Corsso geeft een lange en hoge pass. Leszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
asfam culbe - Dínamo Brasil 0:12

52e minuut.
Inworp. Nikolić met een snelle inworp. Corsso bereikt de bal nog maar net als eerste. Papandopolo rent richting de bal. Papandopolo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Marczyński passt de bal met de wreef. Leszko geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Papandopolo de bal. De Corte rent richting de bal. De Corte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Taturana trapt de bal weg van het doel. Leszko rent richting de bal. Leszko geeft een lange en hoge pass. De Corte is nu in balbezit. De Corte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Corsso schiet op doel. Azerbaijano probeert de bal aan de voet te houden. Santos Viana rent richting de bal. Leszko rent richting de bal. Leszko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Papandopolo maakt een snoekduik en kopt de bal. Taturana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
asfam culbe - Dínamo Brasil 0:13

65e minuut.
Bastos kopt de bal weg. Þorleifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorleifsson passt de bal zonder na te denken. Papandopolo rent richting de bal. Papandopolo draait met de bal, schiet en ... Taturana bokst de bal weg. De Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Corte schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Leszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszko geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Taturana maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt De Corte de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
asfam culbe - Dínamo Brasil 0:14

75e minuut.
Frągnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Frągnowski geeft een lange en hoge pass. Leszko kopt de bal weg. De Corte rent richting de bal. De Corte haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Marczyński probeert naar een medespeler te passen. Þorleifsson is nu in balbezit. Þorleifsson passt de bal zonder na te denken. De Corte is nu in balbezit. De Corte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Þorleifsson is nu in balbezit. Þorleifsson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Azerbaijano de bal. De Corte rent richting de bal. De Corte haalt uit met een fantastische trap. Taturana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
asfam culbe - Dínamo Brasil 0:15

79e minuut.
Negreiro Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolić verovert de bal door een tackle van achteren. Nikolić met een sublieme pass. De Corte rent richting de bal. De Corte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Nikolić is nu in balbezit. Nikolić passt de bal met de wreef. Papandopolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papandopolo haalt uit met een fantastische trap. Taturana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Szczuka met de inworp. Pocotó is nu in balbezit. Corsso onderschept slim de pass. Leszko is nu in balbezit. Leszko geeft een hoge lob. Taturana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Leszko met de inworp. Þorleifsson controleert de bal met de borst. Þorleifsson geeft een hoge lob. De Corte maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
asfam culbe - Dínamo Brasil 0:16

85e minuut.
Nikolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolić passt de bal in één keer door. Papandopolo heeft problemen om de bal te vangen. Papandopolo schiet op doel. Patilha heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
asfam culbe - Dínamo Brasil 0:17

90e minuut.
De Corte rent richting de bal. De Corte draait met de bal, schiet en ... Patilha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszko geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asfam culbe 92%, Dínamo Brasil 8%.
asfam culbe - Dínamo Brasil 0:17