Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dínamo Brasil Stroka
meds go Tactiek Brasil
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 51.4
solid Schieten solid
solid Passen solid
good Verdedigen good


3e minuut.
Bohălţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohălţeanu geeft een hoge lob. Erşahin kopt de bal weg. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Szczuka is nu in balbezit. Szczuka geeft een hoge lob. Vágner probeert de bal aan de voet te houden. Papandopolo rent richting de bal. Papandopolo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cheba zal de hoekschop nemen. Corsso kopt de bal weg. Anghel heeft problemen om de bal te vangen. Anghel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - Stroka 1:0

26e minuut.
Papandopolo kopt de bal weg. Vágner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágner speelt de bal door. Knak met een sublieme pass. Golequente geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mongillo met de inworp. Corsso speelt de bal door. Þorleifsson met een sublieme pass. Anghel is nu in balbezit. Anghel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Petriş schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Golequente is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vágner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Erşahin krijgt zijn hoofd ertegen. Brancalion probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dínamo Brasil 58%, Stroka 42%.
Dínamo Brasil - Stroka 1:0

46e minuut.
Khoury komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Monteiro maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Spitzmüller is nu in balbezit. Spitzmüller geeft de bal voor. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Inworp. Nikolić komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Nikolić geeft een hoge lob. Cheba is nu in balbezit. Ars legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ars krijgt een gele kaart. Cheba raakt geblesseerd tijdens het duel. Papandopolo neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - Stroka 2:0

83e minuut.
Żurański bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitzmüller onderschept slim de pass. Spitzmüller geeft een hoge lob. Erşahin springt en kopt de bal. Petriş probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - Stroka 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dínamo Brasil 42%, Stroka 58%.
Dínamo Brasil - Stroka 2:1