Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G1 fc Swiss
Normal Tactiek swiss of 2
37% Balbezit 63%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
15.8 gemiddelde waardering 38.5
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen solid
hopeless Verdedigen weak


3e minuut.
Valão geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trzaskalik met de inworp. Zagłoba is nu in balbezit. Zagłoba geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Klungelig pakt Trzaskalik de bal. Leite is nu in balbezit. Trzaskalik verovert de bal door een tackle van achteren. Trzaskalik geeft een hoge lob. Ezmeç maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Pires Rodrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagłoba onderschept slim de pass. Zagłoba met een sublieme pass. Daar is Ezmeç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Lindo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Concluído komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Ezmeç is nu in balbezit. Concluído is nu in balbezit. Ezmeç verovert de bal door een tackle van achteren. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamliel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Swiss 0:1

12e minuut.
Zagłoba verovert de bal door een tackle van achteren. Ezmeç heeft problemen om de bal te vangen. Ezmeç passt de bal in één keer door. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamliel haalt uit met een fantastische trap. da Barra da Tijuca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Quintanilha rent richting de bal. Quintanilha probeert naar een medespeler te passen. Gamliel rent richting de bal. Ezmeç is nu in balbezit. Ezmeç schiet op doel. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagłoba onderschept slim de pass. Zagłoba passt de bal met de wreef. Ezmeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezmeç schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Gamliel is nu in balbezit. Paranaense bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagłoba onderschept slim de pass. Zagłoba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Swiss 0:2

26e minuut.
da Barra da Tijuca trapt de bal weg van het doel. Trzaskalik kopt de bal weg. Gamliel rent richting de bal. Gamliel haalt uit met een fantastische trap. Valão probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Gamliel kopt de bal weg. Violeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ezmeç. Ezmeç krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Quintanilha is nu in balbezit. Quintanilha geeft een hoge lob. Daar is Ezmeç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Concluído de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaskalik verovert de bal door een tackle van achteren. Trzaskalik probeert naar een medespeler te passen. Ezmeç rent richting de bal. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Degas bereikt de bal nog maar net als eerste. Degas geeft de bal voor. Artistico kopt de bal weg. Ezmeç heeft problemen om de bal te vangen. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valão heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Swiss 0:3

35e minuut.
Trzaskalik rent richting de bal. Trzaskalik met een sublieme pass. Gamliel is nu in balbezit. Ezmeç rent richting de bal. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap. da Barra da Tijuca bokst de bal weg.

38e minuut.
Klungelig pakt Degas de bal. Degas probeert naar een medespeler te passen. Gamliel heeft problemen om de bal te vangen. Trzaskalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaskalik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Artistico kopt de bal weg. Concluído heeft problemen om de bal te vangen. Ezmeç is nu in balbezit. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap. da Barra da Tijuca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Swiss 0:4

43e minuut.
Gamliel is nu in balbezit. Ezmeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezmeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Swiss 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G1 fc 86%, Swiss 14%.
G1 fc - Swiss 0:5

54e minuut.
Leite is nu in balbezit. Gamliel onderschept slim de pass. Zagłoba probeert naar een medespeler te passen. Ezmeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezmeç draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Swiss 0:6

55e minuut.
Ezmeç is nu in balbezit. Zagłoba rent richting de bal. Zagłoba passt de bal met de wreef. Gamliel is nu in balbezit. Gamliel schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Swiss 0:7

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Trzaskalik de bal onder controle te krijgen. Quintanilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintanilha geeft de bal voor. Ezmeç rent richting de bal. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Artistico geeft een lange en hoge pass. Gamliel is nu in balbezit. Gamliel met een sublieme pass. Ezmeç rent richting de bal. Ezmeç schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Leite probeert de bal aan de voet te houden. Ezmeç is nu in balbezit. Ezmeç passt de bal zonder na te denken. Gamliel is nu in balbezit. Gamliel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Paranaense passt de bal in één keer door. Zagłoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagłoba passt de bal zonder na te denken. Daar is Ezmeç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezmeç schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Artistico kopt de bal weg. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamliel passt de bal zonder na te denken. Ezmeç is nu in balbezit. Ezmeç draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ezmeç rent richting de bal. Zagłoba is nu in balbezit. Zagłoba probeert naar een medespeler te passen. Degas rent richting de bal. Degas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gamliel maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Swiss 0:8

75e minuut.
da Barra da Tijuca trapt de bal weg. Trzaskalik speelt de bal door. Degas speelt de bal door. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamliel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Swiss 0:9

81e minuut.
Artistico bereikt de bal nog maar net als eerste. Artistico probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ezmeç de bal. Ezmeç schiet op doel. da Barra da Tijuca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Swiss 0:10

83e minuut.
Zagłoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezmeç is nu in balbezit. Zagłoba rent richting de bal. Ezmeç is nu in balbezit. Zagłoba met een sublieme pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Swiss 0:11

83e minuut.
do Rio de Janeiro speelt de bal door. Pires Rodrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezmeç is nu in balbezit. Gamliel is nu in balbezit. Gamliel draait met de bal, schiet en ... da Barra da Tijuca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ezmeç rent richting de bal. Ezmeç draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Leite is nu in balbezit. Zagłoba onderschept slim de pass. Zagłoba probeert naar een medespeler te passen. Ezmeç is nu in balbezit. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap. da Barra da Tijuca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Swiss 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G1 fc 86%, Swiss 14%.
G1 fc - Swiss 0:12