Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swiss G1 fc
swiss of 2 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
13% Spel op eigen helft 87%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.4 gemiddelde waardering 17.6
solid Schieten poor
solid Passen hopeless
average Verdedigen hopeless


6e minuut.
Ezmeç geeft een hoge lob. Trzaskalik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gamliel is nu in balbezit. Zagłoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagłoba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Violeiro geeft de bal voor. Serpato kan de bal niet met de borst controleren. Serpato speelt de bal door. Zagłoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagłoba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Chraca is nu in balbezit. Chraca geeft een hoge lob. Serpato kopt de bal weg. Ezmeç rent richting de bal. Ezmeç schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quintanilha met een snelle inworp. Daar is Trzaskalik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trzaskalik geeft een hoge lob. Ezmeç krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sena trapt de bal weg van het doel. Trzaskalik kopt de bal weg. Gamliel rent richting de bal. Gamliel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ezmeç passt de bal in één keer door. Trzaskalik is nu in balbezit. Trzaskalik met een sublieme pass. Gamliel is nu in balbezit. Gamliel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sena trapt de bal weg van het doel. Violeiro kopt de bal weg. Gamliel rent richting de bal. Gamliel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Quintanilha speelt de bal door. Zagłoba is nu in balbezit. Zagłoba passt de bal met de wreef. Gamliel rent richting de bal. Gamliel schiet op doel. Sena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Valão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trzaskalik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ezmeç springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Zagłoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagłoba met een sublieme pass. Gamliel rent richting de bal. Gamliel draait met de bal, schiet en ... Daar is Valão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Degas geeft de bal voor. Lindo heeft problemen om de bal te vangen. Gamliel rent richting de bal. Gamliel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - G1 fc 1:0

27e minuut.
Gamliel onderschept slim de pass. Zagłoba speelt de bal door. Serpato met een sublieme pass. Daar is Ezmeç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezmeç schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Valão geeft een hoge lob. do Rio de Janeiro rent richting de bal. Quintanilha verovert de bal door een tackle van achteren. Quintanilha geeft een lange en hoge pass. Ezmeç maakt een snoekduik en kopt de bal. Sena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Ezmeç is nu in balbezit. Zagłoba rent richting de bal. Lindo onderschept slim de pass. Ezmeç verovert de bal door een tackle van achteren. Ezmeç passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - G1 fc 2:0

35e minuut.
Trzaskalik met een snelle inworp. Zagłoba rent richting de bal. Zagłoba passt de bal in één keer door. Ezmeç is nu in balbezit. Ezmeç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - G1 fc 3:0

38e minuut.
Gamliel is nu in balbezit. Gamliel passt de bal in één keer door. Ezmeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezmeç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - G1 fc 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiss 16%, G1 fc 84%.
Swiss - G1 fc 4:0

46e minuut.
Gamliel is nu in balbezit. Trzaskalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaskalik passt de bal in één keer door. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamliel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Serpato verovert de bal door een tackle van achteren. Serpato passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gamliel de bal. Gamliel draait met de bal, schiet en ... Sena probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ezmeç is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - G1 fc 5:0

56e minuut.
Degas rent richting de bal. Zagłoba met een sublieme pass. Valão is nu in balbezit. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamliel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Tarasiuk neemt vlug de vrije trap. Zagłoba kopt de bal weg. Daar is Caboverdiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezmeç is nu in balbezit. Ezmeç schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Caboverdiano trapt de bal weg. Inworp. Serpato met een snelle inworp. Degas geeft een hoge lob. Ezmeç krijgt zijn hoofd ertegen. Sena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Lindo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezmeç is nu in balbezit. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - G1 fc 6:0

73e minuut.
Ezmeç passt de bal met de wreef. Gamliel heeft problemen om de bal te vangen. Paranaense rent richting de bal. Ezmeç rent richting de bal. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Zagłoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagłoba passt de bal in één keer door. Gamliel rent richting de bal. Gamliel haalt uit met een fantastische trap. Sena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gamliel heeft problemen om de bal te vangen. Gamliel schiet op doel. Lindo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ezmeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezmeç draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Trzaskalik kopt de bal weg. Klungelig pakt Gamliel de bal. Zagłoba rent richting de bal. Gamliel rent richting de bal. Gamliel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - G1 fc 7:0

83e minuut.
Degas kopt de bal weg. Trzaskalik met een sublieme pass. Klungelig pakt Zagłoba de bal. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamliel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trzaskalik geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Quintanilha kopt de bal weg. Klungelig pakt Valão de bal. Ezmeç rent richting de bal. Gamliel rent richting de bal. Gamliel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zagłoba bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Ezmeç is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - G1 fc 8:0

90e minuut.
Degas rent richting de bal. Degas passt de bal zonder na te denken. Zagłoba probeert naar een medespeler te passen. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamliel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiss 10%, G1 fc 90%.
Swiss - G1 fc 8:0