Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Canarinho FC Dínamo Brasil
agora vai Tactiek points go khoury
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
38.4 gemiddelde waardering 44.3
adequate Schieten good
average Passen solid
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Kargılı verovert de bal door een tackle van achteren. Kargılı geeft een lange en hoge pass. Gervasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gervasi draait met de bal, schiet en ... Brancalion probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - Dínamo Brasil 1:0

19e minuut.
Papandopolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papandopolo passt de bal zonder na te denken. Mahmoud rent richting de bal. Mahmoud haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Doeltrap. Del Bono komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Nikolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmoud is nu in balbezit. Mahmoud passt de bal met de wreef. Papandopolo is nu in balbezit. Papandopolo haalt uit met een fantastische trap. Dizdeşen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Badura heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Canarinho FC - Dínamo Brasil 1:1

26e minuut.
Petriş is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anzoátegui. Petriş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brancalion met een snel genomen vrije trap. Budzel heeft problemen om de bal te vangen. Budzel geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Del Bono passt de bal met de wreef. Gervasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Żurański krijgt een gele kaart. Gervasi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Turbatu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Petriş rent richting de bal. Gervasi verovert de bal door een tackle van achteren. Gervasi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is Petriş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anzoátegui rent richting de bal. Petriş maakt een afschuwelijke overtreding. Petriş krijgt een gele kaart. Anzoátegui is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Herbski komt het veld opgelopen. Khoury komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canarinho FC 55%, Dínamo Brasil 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Canarinho FC - Dínamo Brasil 1:1

49e minuut.
Khoury geeft de bal voor. Papandopolo rent richting de bal. Papandopolo geeft een lange en hoge pass. Mahmoud springt en kopt de bal. Dizdeşen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - Dínamo Brasil 1:2

71e minuut.
Corsso draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Badura de bal onder controle te krijgen. Papandopolo is nu in balbezit. Papandopolo haalt uit met een fantastische trap. Dizdeşen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - Dínamo Brasil 1:3

71e minuut.
Þorleifsson komt het veld opgelopen. Buchalik komt het veld opgelopen. Duţă komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Þorleifsson rent richting de bal. Buchalik verovert de bal door een tackle van achteren. Mongillo rent richting de bal. Buchalik verovert de bal door een tackle van achteren. Buchalik geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Anzoátegui kopt de bal weg. Żurański is nu in balbezit. Del Bono onderschept slim de pass. Del Bono draait met de bal, schiet en ... Brancalion maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - Dínamo Brasil 2:3

81e minuut.
Szczuka met een sublieme pass. Herbski probeert naar een medespeler te passen. Kargılı geeft een hoge lob. Del Bono is nu in balbezit. Del Bono haalt uit met een fantastische trap. Brancalion probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Canarinho FC - Dínamo Brasil 3:3

87e minuut.
Badura is nu in balbezit. Khoury verovert de bal door een tackle van achteren. Khoury passt de bal zonder na te denken. Papandopolo rent richting de bal. Papandopolo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Buchalik geeft een lange en hoge pass. Del Bono heeft problemen om de bal te vangen. Żurański rent richting de bal. Del Bono onderschept slim de pass. Del Bono draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canarinho FC 53%, Dínamo Brasil 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Canarinho FC - Dínamo Brasil 3:3