Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dínamo Brasil Canarinho FC
ofen Tactiek agora vai
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
47.2 gemiddelde waardering 39.1
solide Schieten matig
goed Passen matig
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Corsso passt de bal zonder na te denken. Papandopolo rent richting de bal. Papandopolo met een sublieme pass. De Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Corte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Cramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cramer geeft een lange en hoge pass. Daar is Żurański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gervasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gervasi haalt uit met een fantastische trap. Brancalion bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - Canarinho FC 0:1

20e minuut.
Þorleifsson met een sublieme pass. De Corte is nu in balbezit. De Corte passt de bal in één keer door. Leszko heeft problemen om de bal te vangen. Leszko geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Del Bono komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Þorleifsson rent richting de bal. Þorleifsson met een sublieme pass. Klungelig pakt Leszko de bal. Leszko geeft een lange en hoge pass. Papandopolo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dínamo Brasil - Canarinho FC 1:1

26e minuut.
Anzoátegui verovert de bal door een tackle van achteren. Anzoátegui passt de bal met de wreef. Gervasi is nu in balbezit. Gervasi schiet op doel. Brancalion maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - Canarinho FC 1:2

29e minuut.
Marczyński met een sublieme pass. Þorleifsson speelt de bal door. Papandopolo rent richting de bal. Papandopolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dínamo Brasil - Canarinho FC 2:2

40e minuut.
Nikolić rent richting de bal. Nikolić geeft een lange en hoge pass. Papandopolo rent richting de bal. Papandopolo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - Canarinho FC 3:2

45e minuut.
Corsso bereikt de bal nog maar net als eerste. Corsso passt de bal met de wreef. Leszko heeft problemen om de bal te vangen. Leszko geeft de bal voor. De Corte krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dínamo Brasil 39%, Canarinho FC 61%.
Dínamo Brasil - Canarinho FC 3:2

55e minuut.
Turbatu passt de bal in één keer door. Gervasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gervasi geeft een hoge lob. Del Bono is nu in balbezit. Del Bono schiet op doel. Brancalion bokst de bal weg.

60e minuut.
Marczyński geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Turbatu de bal onder controle te krijgen. Marczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu onderschept slim de pass. Turbatu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Buitenspel voor Gervasi. Goede buitenspelval van de verdediging. Buchalik komt het veld opgelopen. Arnez komt het veld opgelopen. Duţă komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Buchalik rent richting de bal. Turbatu is nu in balbezit. Petriş onderschept slim de pass. Buchalik rent richting de bal. Buchalik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dínamo Brasil 52%, Canarinho FC 48%.
Dínamo Brasil - Canarinho FC 3:2