Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stroka Corinthians 2011
Brasil Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
12% Spel op eigen helft 88%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 19.2
solide Schieten slecht
solide Passen slecht
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Spitzmüller verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tănăsoaica geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Golequente heeft problemen om de bal te vangen. Golequente draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Klungelig pakt Golequente de bal. Vágner is nu in balbezit. Vágner geeft een lange en hoge pass. Erşahin heeft problemen om de bal te vangen. Miúra verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tănăsoaica geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Erşahin springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Tănăsoaica met een snelle inworp. Spitzmüller geeft de bal voor. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente haalt uit met een fantastische trap. Mandioca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - Corinthians 2011 1:0

8e minuut.
Mourão rent richting de bal. Spitzmüller onderschept slim de pass. Spitzmüller met een sublieme pass. Daar is Erşahin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erşahin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente geeft de bal voor. Daar is das Chagas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Tănăsoaica geeft de bal voor. Klungelig pakt Vágner de bal. Vágner speelt de bal door. Erşahin rent richting de bal. Erşahin draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klungelig pakt Baiano de bal. Tănăsoaica rent richting de bal. Tănăsoaica passt de bal zonder na te denken. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Vágner passt de bal in één keer door. Bohălţeanu geeft een hoge lob. Spitzmüller is nu in balbezit. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - Corinthians 2011 2:0

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mandioca met een harde bal richting middenveld. Vágner kopt de bal weg. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin draait met de bal, schiet en ... Mandioca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Spitzmüller maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bornes is nu in balbezit. Bornes geeft een hoge lob. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin haalt uit met een fantastische trap. Mandioca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - Corinthians 2011 3:0

35e minuut.
Tănăsoaica met een sublieme pass. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mourão. Monteiro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Monteiro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Vágner met een sublieme pass. Erşahin rent richting de bal. Erşahin passt de bal in één keer door. Spitzmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitzmüller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Vágner geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Miúra de bal. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin haalt uit met een fantastische trap. Mandioca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - Corinthians 2011 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stroka 15%, Corinthians 2011 85%.
Stroka - Corinthians 2011 4:0

47e minuut.
Bohălţeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bohălţeanu passt de bal met de wreef. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin draait met de bal, schiet en ... Mandioca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - Corinthians 2011 5:0

50e minuut.
Vágner met een sublieme pass. Spitzmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitzmüller passt de bal zonder na te denken. Erşahin rent richting de bal. Erşahin draait met de bal, schiet en ... Mandioca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
das Chagas passt de bal met de wreef. Malaquias heeft problemen om de bal te vangen. Bohălţeanu probeert naar een medespeler te passen. Erşahin rent richting de bal. Erşahin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - Corinthians 2011 6:0

52e minuut.
Miúra is nu in balbezit. Erşahin onderschept slim de pass. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente haalt uit met een fantastische trap. Mandioca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - Corinthians 2011 7:0

58e minuut.
Daar is Erşahin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vágner rent richting de bal. Vágner probeert naar een medespeler te passen. Spitzmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitzmüller draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Golequente probeert naar een medespeler te passen. Mandioca speelt de bal door. Vágner kopt de bal weg. Klungelig pakt Erşahin de bal. Erşahin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Mourão probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spitzmüller geeft de bal voor. Klungelig pakt Tupã de bal. Vágner is nu in balbezit. Vágner schiet op doel. Mandioca bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - Corinthians 2011 8:0

62e minuut.
Spitzmüller kopt de bal weg. Tupã rent richting de bal. Erşahin onderschept slim de pass. Erşahin draait met de bal, schiet en ... Mandioca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - Corinthians 2011 9:0

65e minuut.
Klungelig pakt Tănăsoaica de bal. Tănăsoaica geeft een hoge lob. Vágner rent richting de bal. Monteiro is nu in balbezit. Monteiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Spitzmüller speelt de bal door. Tocantins is nu in balbezit. Tocantins geeft een lange en hoge pass. Erşahin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Erşahin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Golequente geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Monteiro de bal onder controle te krijgen. Mourão rent richting de bal. Monteiro onderschept slim de pass. Monteiro geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Golequente geeft een lange en hoge pass. Daar is Spitzmüller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spitzmüller probeert naar een medespeler te passen. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Klungelig pakt Malaquias de bal. Bohălţeanu probeert naar een medespeler te passen. Vágner met een sublieme pass. Erşahin rent richting de bal. Erşahin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Mandioca met een harde bal richting middenveld. Monteiro speelt de bal door. Spitzmüller met een sublieme pass. Erşahin rent richting de bal. Erşahin schiet op doel. Mandioca bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is das Chagas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spitzmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitzmüller geeft een hoge lob. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin draait met de bal, schiet en ... Mandioca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - Corinthians 2011 10:0

80e minuut.
Bohălţeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bohălţeanu met een sublieme pass. Monteiro speelt de bal door. Spitzmüller is nu in balbezit. Spitzmüller geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Monteiro met een sublieme pass. Vágner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágner met een sublieme pass. Erşahin rent richting de bal. Erşahin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Monteiro probeert naar een medespeler te passen. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Miúra bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin onderschept slim de pass. Erşahin haalt uit met een fantastische trap. Mandioca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Miúra kopt de bal weg. Vágner speelt de bal door. Daar is Tupã, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vágner rent richting de bal. Vágner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Miúra de bal. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - Corinthians 2011 11:0

89e minuut.
Erşahin met een sublieme pass. Monteiro heeft problemen om de bal te vangen. Monteiro met een sublieme pass. Spitzmüller is nu in balbezit. Spitzmüller geeft een lange en hoge pass. Mandioca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Erşahin rent richting de bal. Erşahin haalt uit met een fantastische trap. Mandioca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - Corinthians 2011 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stroka 10%, Corinthians 2011 90%.
Stroka - Corinthians 2011 12:0