Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corinthians 2011 Stroka
Normal Tactiek Brasil
36% Balbezit 64%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 43.3
zwak Schieten solide
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Spitzmüller is nu in balbezit. Spitzmüller passt de bal met de wreef. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin haalt uit met een fantastische trap. Mandioca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians 2011 - Stroka 0:1

5e minuut.
Klungelig pakt Mourão de bal. Malaquias rent richting de bal. Malaquias passt de bal met de wreef. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Knak kan de bal niet met de borst controleren. Knak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Erşahin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erşahin schiet op doel. Mandioca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians 2011 - Stroka 0:2

16e minuut.
Monteiro is nu in balbezit. Monteiro geeft de bal voor. Daar is Erşahin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erşahin draait met de bal, schiet en ... Mandioca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians 2011 - Stroka 0:3

19e minuut.
Tănăsoaica rent richting de bal. Tănăsoaica geeft een hoge lob. Klungelig pakt Miúra de bal. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin haalt uit met een fantastische trap. Mandioca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians 2011 - Stroka 0:4

22e minuut.
Miúra geeft een hoge lob. Inworp. Tănăsoaica met de inworp. Spitzmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitzmüller geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Klungelig pakt Mourão de bal. Erşahin rent richting de bal. Erşahin passt de bal in één keer door. Vágner is nu in balbezit. Vágner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Mourão de bal. Monteiro rent richting de bal. Monteiro passt de bal met de wreef. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Vágner probeert naar een medespeler te passen. Golequente is nu in balbezit. Golequente heeft problemen om de bal te vangen. Golequente geeft de bal voor. Spitzmüller maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Vágner met een sublieme pass. Erşahin heeft problemen om de bal te vangen. Erşahin schiet op doel. Mandioca werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Miúra de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians 2011 - Stroka 0:5

41e minuut.
Knak bereikt de bal nog maar net als eerste. Knak passt de bal in één keer door. Vágner speelt de bal door. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin schiet op doel. Mandioca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Spitzmüller rent richting de bal. Spitzmüller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians 2011 - Stroka 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corinthians 2011 88%, Stroka 12%.
Corinthians 2011 - Stroka 0:6

52e minuut.
Daar is Tănăsoaica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tănăsoaica speelt de bal door. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin schiet op doel. Mandioca werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

61e minuut.
Golequente geeft een hoge lob. Spitzmüller rent richting de bal. Spitzmüller passt de bal zonder na te denken. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians 2011 - Stroka 0:7

64e minuut.
Klungelig pakt Mourão de bal. Tocantins bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin verovert de bal door een tackle van achteren. Erşahin schiet op doel. Mandioca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians 2011 - Stroka 0:8

66e minuut.
Spitzmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitzmüller passt de bal in één keer door. Golequente rent richting de bal. Golequente draait met de bal, schiet en ... Mandioca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians 2011 - Stroka 0:9

70e minuut.
Spitzmüller is nu in balbezit. Spitzmüller passt de bal met de wreef. Erşahin probeert de bal met de borst te controleren. Erşahin draait met de bal, schiet en ... Mandioca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Vágner geeft een hoge lob. Miúra controleert de bal met de borst. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians 2011 - Stroka 0:10

75e minuut.
Vágner verovert de bal door een tackle van achteren. Vágner geeft een hoge lob. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin haalt uit met een fantastische trap. Mandioca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians 2011 - Stroka 0:11

80e minuut.
Malaquias onderschept slim de pass. Monteiro probeert naar een medespeler te passen. Golequente rent richting de bal. Golequente schiet op doel. Mandioca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians 2011 - Stroka 0:12

82e minuut.
Bohălţeanu speelt de bal door. Spitzmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitzmüller speelt de bal door. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians 2011 - Stroka 0:13

87e minuut.
Miúra geeft de bal voor. Bohălţeanu is nu in balbezit. Bohălţeanu passt de bal zonder na te denken. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Spitzmüller passt de bal zonder na te denken. Golequente is nu in balbezit. Golequente passt de bal met de wreef. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians 2011 - Stroka 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corinthians 2011 88%, Stroka 12%.
Corinthians 2011 - Stroka 0:14