Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swiss asfam culbe
swiss of 2 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
16% Spel op eigen helft 84%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 17.6
solide Schieten waardeloos
solide Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Trzaskalik onderschept slim de pass. Trzaskalik passt de bal met de wreef. Ezmeç rent richting de bal. Ezmeç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - asfam culbe 1:0

5e minuut.
Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocotó rent richting de bal. Ezmeç verovert de bal door een tackle van achteren. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap. Taturana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - asfam culbe 2:0

9e minuut.
Degas speelt de bal door. Quintanilha probeert naar een medespeler te passen. Gamliel is nu in balbezit. Gamliel schiet op doel. Taturana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - asfam culbe 3:0

14e minuut.
Pocotó verovert de bal door een tackle van achteren. Pocotó geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Trzaskalik neemt de hoekschop. Ezmeç krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Doeltrap. Taturana trapt de bal weg. Trzaskalik kopt de bal weg. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamliel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Quintanilha speelt de bal door. Trzaskalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaskalik met een sublieme pass. Gamliel is nu in balbezit. Gamliel haalt uit met een fantastische trap. Taturana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Zagłoba rent richting de bal. Zagłoba passt de bal met de wreef. Ezmeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezmeç schiet op doel. Taturana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - asfam culbe 4:0

21e minuut.
Quintanilha is nu in balbezit. Quintanilha speelt de bal door. Azerbaijano rent richting de bal. Gamliel onderschept slim de pass. Gamliel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zagłoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagłoba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Artistico met een sublieme pass. Zagłoba met een sublieme pass. Gamliel is nu in balbezit. Gamliel schiet op doel. Taturana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - asfam culbe 5:0

23e minuut.
Bastos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gracie de bal. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamliel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pocotó is nu in balbezit. Pocotó passt de bal met de wreef. Gamliel rent richting de bal. Gamliel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Azerbaijano de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - asfam culbe 6:0

31e minuut.
Quintanilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintanilha speelt de bal door. Trzaskalik probeert naar een medespeler te passen. Gamliel is nu in balbezit. Gamliel schiet op doel. Taturana bokst de bal weg.

32e minuut.
Degas passt de bal met de wreef. Artistico is nu in balbezit. Artistico probeert naar een medespeler te passen. Gamliel is nu in balbezit. Gamliel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - asfam culbe 7:0

38e minuut.
Artistico bereikt de bal nog maar net als eerste. Artistico geeft een lange en hoge pass. Zagłoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagłoba draait met de bal, schiet en ... Ezmeç probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - asfam culbe 8:0

41e minuut.
Santos Viana kopt de bal weg. Degas probeert naar een medespeler te passen. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamliel met een sublieme pass. Trzaskalik geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ezmeç rent richting de bal. Ezmeç draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Patilha de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - asfam culbe 9:0

45e minuut.
Lepore geeft de bal voor. Chraca kopt de bal weg. Zagłoba probeert naar een medespeler te passen. Gamliel is nu in balbezit. Gamliel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - asfam culbe 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiss 16%, asfam culbe 84%.
Swiss - asfam culbe 10:0

48e minuut.
Degas is nu in balbezit. Degas geeft de bal voor. Gamliel kan de bal niet met de borst controleren. Gamliel schiet op doel. Taturana werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - asfam culbe 11:0

49e minuut.
Lepore is nu in balbezit. Quintanilha rent richting de bal. Quintanilha passt de bal met de wreef. Ezmeç rent richting de bal. Ezmeç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - asfam culbe 12:0

53e minuut.
Trzaskalik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Azerbaijano de bal. Trzaskalik verovert de bal door een tackle van achteren. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamliel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - asfam culbe 13:0

55e minuut.
Trzaskalik met de inworp. Zagłoba is nu in balbezit. Zagłoba passt de bal met de wreef. Gamliel is nu in balbezit. Gamliel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - asfam culbe 14:0

58e minuut.
Azerbaijano rent richting de bal. Azerbaijano geeft een lange en hoge pass. Daar is Gracie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chraca verovert de bal door een tackle van achteren. Chraca geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Artistico raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Catanho komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Trzaskalik met een snelle inworp. Quintanilha is nu in balbezit. Lepore is nu in balbezit. Quintanilha onderschept slim de pass. Quintanilha geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Ezmeç maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ezmeç rent richting de bal. Ezmeç passt de bal zonder na te denken. Catanho bereikt de bal nog maar net als eerste. Catanho schiet op doel. Taturana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - asfam culbe 15:0

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Gamliel de bal onder controle te krijgen. Quintanilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintanilha speelt de bal door. Ezmeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezmeç schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Azerbaijano kopt de bal weg. Quintanilha is nu in balbezit. Quintanilha passt de bal in één keer door. Gamliel rent richting de bal. Gamliel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - asfam culbe 16:0

89e minuut.
Conceição verovert de bal door een tackle van achteren. Conceição geeft een lange en hoge pass. Ezmeç is nu in balbezit. Catanho rent richting de bal. Catanho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Degas met de inworp. Quintanilha probeert naar een medespeler te passen. Zagłoba met een sublieme pass. Gamliel rent richting de bal. Gamliel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - asfam culbe 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiss 16%, asfam culbe 84%.
Swiss - asfam culbe 17:0