Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dínamo Brasil Swiss
ofen Tactiek swiss of 2
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
45.2 gemiddelde waardering 40.9
solid Schieten good
solid Passen good
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Quintanilha geeft een hoge lob. Ezmeç kopt de bal weg. Walkowiak rent richting de bal. Walkowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - Swiss 0:1

11e minuut.
Papandopolo rent richting de bal. Conceição verovert de bal door een tackle van achteren. Conceição geeft een hoge lob. Ezmeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezmeç draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Walkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - Swiss 0:2

18e minuut.
Cheba rent richting de bal. Quintanilha rent richting de bal. Quintanilha geeft de bal voor. Ezmeç heeft problemen om de bal te vangen. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap. Brancalion bokst de bal weg.

21e minuut.
Catanho is nu in balbezit. Catanho geeft de bal voor. Ezmeç rent richting de bal. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap. Brancalion probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - Swiss 0:3

23e minuut.
Inworp. Cheba met de inworp. Corsso is nu in balbezit. Corsso geeft de bal voor. Khoury springt en kopt de bal. Manoyan bokst de bal weg. Papandopolo rent richting de bal. Papandopolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - Swiss 1:3

27e minuut.
Corsso probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Herbski de bal. Herbski speelt de bal door. Papandopolo is nu in balbezit. Papandopolo draait met de bal, schiet en ... Manoyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - Swiss 2:3

29e minuut.
Herbski met een sublieme pass. Cheba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheba probeert naar een medespeler te passen. Khoury rent richting de bal. Khoury schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dínamo Brasil - Swiss 3:3

31e minuut.
Quintanilha onderschept slim de pass. Quintanilha geeft een hoge lob. Ezmeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap. Brancalion werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Szczuka is nu in balbezit. Catanho onderschept slim de pass. Catanho geeft een lange en hoge pass. Zagłoba maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Degas met een snelle inworp. Herbski geeft de bal voor. Papandopolo is nu in balbezit. Papandopolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - Swiss 4:3

36e minuut.
Conceição rent richting de bal. Papandopolo verovert de bal door een tackle van achteren. Papandopolo passt de bal met de wreef. Khoury bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoury schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - Swiss 5:3

43e minuut.
Klungelig pakt Chraca de bal. Khoury bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoury met een sublieme pass. Papandopolo is nu in balbezit. Papandopolo schiet op doel. Manoyan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dínamo Brasil 59%, Swiss 41%.
Dínamo Brasil - Swiss 5:3

46e minuut.
Leszko komt het veld opgelopen. De Corte komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Buitenspel voor Papandopolo. Goede buitenspelval van de verdediging. Tarasiuk komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Herbski speelt de bal door. Quintanilha is nu in balbezit. Quintanilha passt de bal zonder na te denken. Leszko rent richting de bal. Leszko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Petriş geeft een lange en hoge pass. De Corte controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tarasiuk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Walkowiak rent richting de bal. Walkowiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ezmeç is nu in balbezit. Ezmeç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - Swiss 5:4

74e minuut.
Nikolić probeert naar een medespeler te passen. Corsso rent richting de bal. De Corte is nu in balbezit. De Corte draait met de bal, schiet en ... Manoyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - Swiss 6:4

75e minuut.
Corsso raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Þorleifsson komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Degas probeert naar een medespeler te passen. Nikolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolić probeert naar een medespeler te passen. Papandopolo rent richting de bal. Papandopolo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Herbski geeft de bal voor. Leszko heeft problemen om de bal te vangen. Chraca probeert naar een medespeler te passen. Leszko rent richting de bal. Leszko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Nikolić heeft problemen om de bal te vangen. Þorleifsson rent richting de bal. Þorleifsson passt de bal met de wreef. De Corte is nu in balbezit. De Corte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dínamo Brasil 42%, Swiss 58%.
Dínamo Brasil - Swiss 6:4