Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swiss Dínamo Brasil
swiss of 2 Tactiek ofen
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
40.7 gemiddelde waardering 46.1
redelijk Schieten solide
goed Passen solide
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Manoyan trapt de bal weg. Zagłoba geeft de bal voor. Ezmeç rent richting de bal. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap. Brancalion werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Þorleifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorleifsson speelt de bal door. De Corte is nu in balbezit. De Corte schiet op doel. Manoyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Dínamo Brasil 0:1

10e minuut.
Nikolić met een snelle inworp. Trzaskalik is nu in balbezit. Trzaskalik geeft de bal voor. Gamliel rent richting de bal. Gamliel haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Leszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Serpato is nu in balbezit. Leszko verovert de bal door een tackle van achteren. Leszko geeft een lange en hoge pass. De Corte krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Quintanilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintanilha passt de bal zonder na te denken. Petriş geeft de bal voor. Papandopolo rent richting de bal. Papandopolo schiet op doel. Manoyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Nikolić geeft de bal voor. Leszko is nu in balbezit. Leszko probeert naar een medespeler te passen. Corsso is nu in balbezit. Corsso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Leszko verovert de bal door een tackle van achteren. Leszko geeft een lange en hoge pass. De Corte rent richting de bal. De Corte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Dínamo Brasil 0:2

30e minuut.
Corsso verovert de bal door een tackle van achteren. Corsso passt de bal in één keer door. Papandopolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papandopolo probeert naar een medespeler te passen. De Corte is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Dínamo Brasil 0:3

37e minuut.
Serpato is nu in balbezit. Serpato probeert naar een medespeler te passen. Zagłoba speelt de bal door. Gamliel rent richting de bal. Gamliel draait met de bal, schiet en ... Brancalion probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Dínamo Brasil 1:3

39e minuut.
Marczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczuka is nu in balbezit. Zagłoba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zagłoba krijgt een gele kaart. Szczuka raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Szczuka kan niet meer verder spelen. Żurański komt het veld opgelopen. Marczyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Papandopolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papandopolo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiss 63%, Dínamo Brasil 37%.
Swiss - Dínamo Brasil 1:3

46e minuut.
Gamliel verovert de bal door een tackle van achteren. Gamliel speelt de bal door. Zagłoba probeert naar een medespeler te passen. Ezmeç heeft problemen om de bal te vangen. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap. Brancalion probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Leszko onderschept slim de pass. Leszko heeft problemen om de bal te vangen. Leszko speelt de bal door. Corsso rent richting de bal. Corsso haalt uit met een fantastische trap. Manoyan bokst de bal weg. Papandopolo is nu in balbezit. Papandopolo draait met de bal, schiet en ... Manoyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Papandopolo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Arnez komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Arnez stond buitenspel. Árabe komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Chraca neemt vlug de vrije trap. Buitenspel voor Gamliel. Goede buitenspelval van de verdediging. Frągnowski neemt vlug de vrije trap. Papandopolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papandopolo schiet op doel. Manoyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Corsso rent richting de bal. Corsso passt de bal zonder na te denken. Nikolić rent richting de bal. Nikolić passt de bal in één keer door. Chraca verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiss 61%, Dínamo Brasil 39%.
Swiss - Dínamo Brasil 1:3